Вяра: В присъствието на 160 гости след 6-годишна връзка: Собственикът на верига автомивки „Авангард” 31-год. Кирил Динков се врече във вечна вярност на 25-год. Биляна Искрева от Дупница

Кирил Динков и съпругата му

Собственикът на верига автомивки „Авангард” – 31-годишният Кирил Динков, скъса с ергенлъка и се врече във вечна вярност на 25-годишната Биляна Искрева от Дупница. Щастливите влюбени сключиха брак на стилна церемония след 6-годишна връзка. Очарователната булка е студентка,учи ветеринарна медицина в София. Над 160 гости вдигаха наздравици за младото семейство в известен ресторант в Дупница.

176-01-02-b2

Кумовете Стефан и Ивана от Сърбия бяха през целия ден плътно до влюбената двойка и първи вдигнаха тост за здраве. Всички ритуали бяха спазени.

176-01-02-b3

По-голямото парче от питката остана в ръцете на младоженеца Кирил, с което показа, че той ще се грижи да  носи хляба в семейството.

176-01-02-b6

Най-щастливи бяха бащата на младоженеца – Георги Динков, и родителите на булката Румяна и Вергил Искреви. Веселбата продължи до късно вечерта, а  веднага след тържеството младото семейство отпътува на сватбено пътешествие в Гърция.

Снимките:

1 и 4   Младоженците сияеха от щастие.

2  Младото семейство и кумовете вдигнаха тост.

3 Младоженците и гостите си направиха обща снимка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене