Убиха с брадва 42-годишен в Добринище

полиция

42-годишен мъж бе убит тази нощ с брадва в Добринище, двама са задържани, изяснява се съпричастността им към кървавия инцидент, съобщава БГНЕС. Сигналът за тежкото криминално престъпление бе подаден към 3 часа тази нощ от ул. „Атанас Попадиин“ в градчето, намиращо се на 5 км. от Банско.

42-годишният Йордан Галчев е открит мъртъв в дома им от майка му, която видяла двама мъже да бягат. Галчев е открит с разбита глава, смъртта му е констатирана от медицински екип на ФСМП-Банско.

Оглед на местопрестъплението бе извършен от криминалисти от РУП-Банско. Той приключи към 6.30 часа тази сутрин, в дома бе открито и оръжието на престъплението-брадва.

На местопрестъплението има оставен кървав отпечатък от вероятните извършители. Двама са задържани за убийството, изяснява се съпричастността им към престъплението. Очаква се пристигането на съдебен лекар, който да огледа тялото на убития мъж, след което то ще бъде транспортирано за извършване на аутопсия.

Убитият имал скандални прояви, плашел, че ще запали дома си с бензин, посягал е и на майка си. Работата по тежкото криминално престъпление продължава, уведомена е прокуратурата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене