Без категория

Шокови рокади: Ексшефът на СОД Й. Латинов оглавява Първо ОУ на МВР в Благоевград, детронират началниците на Първо и Второ управление Пл. Мичев и Л. Милков

Шокови рокади

Бившият шеф на СОД в ОД на МВР Благоевград и ексшеф на Икономическа полиция в дирекцията Йордан Латинов ще е новият началник на Първо управление на МВР в Благоевград,научи Struma.com. Tова е най-коментираната тема из кулоарите на регионалната дирекция на полицията в областния център в последните няколко дни. Латинов ще смени началника на Първо управление на МВР в Благоевград Пламен Мичев, който ще оглави полицията в Симитли, чиито началник Г. Кьосев ще бъде преместен в Благоевград.

Смяна предстои и във Второ управление на МВР, което в момента се оглавява от Любчо Милков. Милков ще бъде преместен в криминална полиция на ОД на МВР в Благоевград. За неговото място се спрягат няколко офицери от системата. Засега официално потвърждение на смените няма,но мълвата върви упорито. Причините за въртележката са неясни. Според източници на Struma.com, рокадите ще станат след като приключат годишните отчети на дирекцията, които се подготвят в момента.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене