„Арт Мастърс“ 2014 започва

Festival Art Masters Vitosha

Четвъртото издание на Фолклорен събор „Арт Мастърс“ 2014 ще се проведе на 23 август. За поредна година съборът ще събере любители на българския фолклор на поляните пред хижа „Звездица“ във Витоша.
„Арт Мастърс“ и тази година ще събере всички приятели и почитатели на българския фолклор във всичките му форми. Всички участници и гости на събора ще имат възможността да се насладят на колорита и неповторимостта на българските традиции в живописния природен парк „Витоша“. Освен възможност за обмен и трайно приятелство между групите, представители на различните етнографски области на България, фолклорен събор „Арт Мастърс“ е и една чудесна възможност за участниците и зрителите да се позабавляват сред чист въздух и красива природа.
Всички желаещи да се включат могат да го направят без такса за участие. Няма ограничения за възраст и пол на участниците. В „Арт Мастърс“ 2014 могат да участват фолклорни танцови и певчески колективи, певци, музиканти, групи за обичаи и словесен фолклор, както и всякакви артисти, представящи български фолклор.
Програмата, която участниците ще представят може да бъде и от няколко изпълнения, но трябва да се побере в рамките на 10 минути.
Повече информация и записвания на тел: 0893 490 623 или имейл: artmastersfestivals@hotmail.com.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене