Connect with us

Новини

Сайтът на АПИ блокира

Published

on

Агенция „Пътна инфраструктура“ остана без сайт, това видя информационна агенция Топ Преса!

ОЧАКВАЙКИ ПОДРОБНОСТИ

коментара

БСП

Георги Свиленски: Моят глас ще е за Корнелия Нинова

Published

on

„Когато Корнелия Нинова бе избрана за председател на БСП, бях скептично настроен към някои от заобикалящите я другари. С времето онези, които я подкрепяха в началото, яростно я атакуваха. Причината беше, че тя започна да променя партията. Една такава промяна е именно прекият избор. Той ще прекъсне зависимостите на председателя от няколко човека. Хора, които наричат сами себе си “организационно грамотни”, но всъщност са апаратчици, способни да опорочат всяко заседание, да изкривят волята на всеки орган. Често в полза на частни или чужди на БСП интереси. Поставяйки важния избор за председател в ръцете на всички партийни членове, Корнелия Нинова постъпи правилно. Това не беше лесно, но тя се пребори. И с това спечели моята подкрепа. Но нито тя, нито аз, нито който и да било не би могъл да се справи сам. Имаме нужда от активността на членовете на БСП.

Като изполвам възможноста да изкажа най-искрената си благодарност към организациите, издигнали моята кандидатура, оценявайки и осъзнавайки високата отговорност, пред която съм изправен, си правя отвод от участието в прекия избор на председател на БСП. Заявявам своята готовност за продължаване на пътя за промяна на партията и утвърждаването й като незаобиколим фактор и алтернатива в управлението на държавата. Затова призовавам всички – гласувайте. Изберете, когото искате, но участвайте. Моят глас ще е за Корнелия.“

Това коментира зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски.

коментара

Continue Reading

Новини

Главният прокурор пак в Туитър, поздрави колегите си в Бургас

Published

on

Поздравих колегите от Апелативен район-Бургас. Справят се чудесно с предизвикателствата пред Прокуратурата – последните дни са разкрити четири грабежа и едно убийство в гр. Сливен. Успехът в работата им значи по-голяма сигурност за гражданите! Това написа в Twitter главният прокурор Иван Гешев.

В рамките на продължаващата обиколка на главния прокурор на Република България Иван Гешев в петте апелативни района на страната, той вече участва в работно съвещание с магистратите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас. Иван Гешев обсъди приоритетите на прокуратурата през 2020 година с акцент противодействието на конвенционалната престъпност и условията на работа на магистратите. Главният прокурор беше информиран за разкриването на четири грабежа на територията на бургаски регион. След срещите главният прокурор Иван Гешев проведе разговори със съдебните служители от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Бургас.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2020
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ