Connect with us

Скандали

СКАНДАЛИ ТРЕСАТ ЮЗУ

Published

on

СКАНДАЛИ ТРЕСАТ ЮЗУ! Проф. д-р Г. Апостолов отрязан от часове във факултета, на който бе декан, с аргумент – няма необходимия ценз да води дисциплината, която преподава от 25 г.!

Просто целите да ме уволните. Нека да загърбим академичното лицемерие и да казваме нещата в очите, заяви бившият зам. ректор и декан

Това е, меко казано, лов на вещици. Омерзена съм. Всички знаем причината за този фарс., изригна проф. Ив. Асенова

Бившият зам. ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград проф. д-р Георги Апостолов, който на последните избори за ректор на благоевградския ВУЗ се изправи в битка за поста срещу проф. д-р Юруков, бе прокуден от Философския факултет, на който самият той бе декан за максималния срок от два мандата по 4 години и за чието основаване има съществен принос.

Това стана на скандален факултетен съвет, продължил 4 часа, на който бяха отрязани часовете на проф. Апостолов, с мотива, че няма необходимия ценз да преподава във Философския, където 25 години води лекции.

struma.bg

коментара

Новини

Организаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на ПП „Републиканци за България“ и на посещението на министър-председателя в Катедралния храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ловеч ще бъдат глобени за неспазване на противоепидемичните мерки

Published

on

На организаторите:

  • на 50-тия конгрес на БСП, проведен в Националния дворец на културата на 26 и 27 септември;
  • на учредяването на ПП „Републиканци за България“, проведено в Интер Експо Център на 27 септември;
  • на днешното (28 септември) посещение на министър-председателя в Катедралния храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ловеч

ще бъдат връчени актове за административно нарушение на въведените в страната противоепидемични мерки.

Когато нарушението е извършено от юридическо лице, санкцията е от 500 лв. до 2000 лв., а при повторно нарушение – от 2000 лв. до 5000 лв., съгласно чл. 209а, ал. 2 от Закона за здравето.

Актовете ще бъдат връчени от съответните регионални здравни инспекции, на чиято територия са проведени събитията.

коментара

Continue Reading

Новини

Цветанов: Трима от учредителите ни са репресирани от ГЕРБ

Published

on

Трима от учредителите на партията на Цветанов от Силистра са били подложени на репресии от местния ръководител на ГЕРБ в града. Това съобщи самият Цветанов пред медиите, след учредяването на „Републиканци за България“.

Трима от учредителите ни тази сутрин се обадиха и казаха, че няма да дойдат, защото е оказан натиск върху тях. Със страх и омраза не се управлява, каза Цветанов като се обърна към премиера Борисов и изрази опасения, че това ще се случва също в Шуменско и Търговищко.

Общо 1123 са били делегатите в зала, които поставиха основите на новата партия, а тя вече имала 4000 членове.

Цветанов разкритикува управляващите, като посочи, че предложението за нова конституция трябва да е в по-подходящ момент за страната и нищо друго освен предсрочни избори не би изкарало държавата от политическата криза.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2020
П В С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПОПУЛЯРНИ