Бербатов отново блести с гол за „Монако“

Бербатов

Нападателят на „Монако“ Димитър Бербатов отново се отличи с гол за своя тим в контролата срещу „Атлетико“ Насионал, спечелена с 4:2, пише sportal.bg. Българинът отбеляза второто попадение в мача, а имаше и още няколко положения.

Французите откриха резултата в двубоя в 6-ата минута, когато след хубаво двойно подаване между Валер Жермен и Антони Мартиал, вторият излезе на стрелкова позиция и прати топката в мрежата за 0:1. В 16-ата минута дойде и моментът на благоевградчанинът, който бе заел най-добра позиция в наказателното поле след силен удар на негов съотборик и от близо довкара избитата от вратаря топка във вратата за 0:2. В 39-ата минута пък Фабиньо направи резултата класичеки, след като бе изведен на скорост и хладнокръвно реализира.

През втората част играчите на „Атлетико“ успяха да се активизират и да върнат интригата в мача. Те организираха две хубави контраатаки и първо в 63-ата минута Трелес намали резултата, а в 88-ата минута Перес доведе нещата до 2:3. В добавеното време на двубоя обаче недобра намеса в защитата на домакините позволи на Караско да се озове на стрелкова позиция и от близо нямаше как да сгреши за крайното 2:4.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене