Ексклузивно! Финансистът от Г. Делчев Наташа Розова: Омръзна ми роднини на напусналите лекари да всяват напрежение!

Скъпи съграждани, след събитията от последните няколко дни, вярвам, че всички сме убедени в едно – БОЛНИЦАТА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТРЯБВА ДА Я ИМА И ДОВЕРИЕТО В НЕЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО. Създадох тази група, тъй като съм човек който от години е изключително пряко зависим от това, което се случва в болницата. Отделението по хемодиализа в нашата болница беше едно от водещите в страната, в него са идвали хора от различни краища на България.

Днес обаче, нещата стоят по съвсем различен начин и го казвам с цялата си отговорност. Не съм съгласна с това, искам отново да можем да се лекуваме спокойно и качествено в нашия град. Възмутена съм от злобните и манипулативни изказвания на хора, които от години не живеят в нашия град, но са много заинтересовани за него. Искам тук всички ние, КОИТО ЖИВЕЕМ в Гоце Делчев и района да споделим своето мнение и идеи.

Омръзна ми близки и роднини на лекарите, които създадоха това напрежение в нашата болница да ползват всички възможности за изява и да всяват смут сред хората в района. Уважавам всички лекари, уважавам особено много лекарите в нашата болница, не уважавам обаче поведението им и това, че напуснаха в такъв труден момент. Поклон към всички онези, които въпреки трудностите и натиска останаха в нашата болница, на разположение са и са там, за да ни лекуват!

Наташа Розова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене