От Хората за Хората! Нова кампания на АСК „КОЧИНКА ТИЙМ РЕЙСИНГ“

От Хората за Хората

          През последния месец всички ние насочихме вниманието си към една единствена тема – световната пандемия от COVID-19. Всички ние се затворихме по домовете си за да спрем разпространението на нарастващата заплаха.

         Част от бизнесът в България затвори „врати“ да освободи служителите си, дори това да е временна мярка. Тези хора обаче сутрин се събуждат със страх в сърцето не само заради опасността от заразяване, но и от притеснителния факт, че насъщният свършва и няма вече средства за следващия ден.

        Изправени сме пред поредното предизвикателство за оцеляване!

        Не отдавна, преди Коледа, екипът на АСК „КОЧИНКА ТИЙМ РЕЙСИНГ“, ни показа, че когато сме заедно и си помагаме взаимно можем да постигнем невероятни резултати. Днес, председателят на Клуба – Стефан Делиов, обяви в социалното пространство, че екипът му се впуска в поредното благотворително дело.

        Младежите стартират инициатива за набиране на дълготрайни, пакетирани, хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на семейства в неравностойно положение. Г-н Делиов апелира всеки, който има възможност и желание, да се включи с каквото и колкото може, защото всички добри дела са възможни само, когато сме единни.

       Екипът призовава всеки, който разполага с потвърдена информация за нуждаещи се хора, да я сподели на официалната Фейсбук страница на Клуба – KOCHINKA TEAM RACING или на личните профили: Делиов Стеф, Антония Бучинска и Николай И. Грозданов.

       Кампанията стартира на 09.04.2020 година и ще продължи до 17.04.2020 година, включително. Пунктът за събиране на хранителна продукти ще намерите на адрес: гр. Благоевград, ул. „Крали Марко“ № 8 и ще бъде отворен всеки ден от 16.00 часа до 20.00 часа.

Публикуваме и списъкът с необходими хранителни продукти:

Брашно;

Олио;

Ориз;

Боб и леща;

Макаронени изделия;

Захарни изделия;

Екипът на АСК „КОЧИНКА ТИЙМ РЕЙСИНГ“ Ви очаква!

Бъди човек – Бъди пример!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене