Бербатов към Вернер: Не ходи в Ливърпул!

Димитър Бербатов препоръча на германската звезда на РБ Лайпциг Тимо Вернер да избере Байерн Мюнхен пред трансфер в Ливърпул.

Спекулациите за бъдещето на Вернер просто не пожелават да застихнат. След като дълго време се смяташе, че „мърсисайдци“ са основен фаворит подписа на играча, през последните дни излязоха информации в Германия, че стрелецът може все пак да се озове на „Алианц Арена“.

В обичайната си колонка за сайта за залози Betfair Бербатов приветства подобен ход, тъй като смята, че това ще бъде по-разумното решение за кариерното развитие на нападателя.

„Чух, че Байерн се интересуват от Вернер. Той е играл цял живот в Бундеслигата, а Байерн печели титлата там всеки сезон и е сред големите претенденти за титлата от Шампионската лига всеки сезон. Според мен би бил разумен трансфер, с оглед на по-лесния адаптационен период“, започна той.

„Конкуренцията в Байерн ще е сериозна, но все пак ми се струва, че би било по-лесно за него отколкото в Англия, където ще има нужда от по-дълъг период на адаптация. Не мисля, че Ливърпул на практика ще изпусне чак толкова, ако той не дойде, защото тройката им в нападението е толкова добра. Трудно е да се види кой ще се справи по-добре“, завърши българският голмайстор./gong.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене