Костадин Лефтеров от Гоце Делчев поиска думата: Това не е ли самоубийство?

Днес разбрах,че гр.Гоце Делчев има дарителска сметка за борба с коварния вирус.
Това е поредното предателство на държавата спрямо народа си, въпреки че е оставен без никаква финансова помощ, сега е принуден да събира пари за да оцелее. Та питам аз :това не е ли самоубийство ? С какво да си помогнем,когато държавата,на която плащаме данъци,такси,винетки,осигуровки,прехвърля инициативата на бедния български народ,който сега едвам свързва двата края ?Трябва ли да продадем домовете си,колите и всичко,за което сме се трудили за да оцелеем и след това да бъдем бедни роби данъкоплатци на държава ,която ни обърна гръб точно когато имаме нужда от нея ?
Трябва ли да се проклинаме ,че сме били честни спрямо държавата и нямаме скрити сметки от контрабанда измами и пране на пари,както някои ангели сега спасяват народа чрез дарения с пари откраднати от същия този народ ,който спасяват въпреки всичко тези хора заслужават едно голямо браво,защото сега всеки лев е нужен за оцеляването на народа ?

Но въпросът ми остава : Къде са хората които се заклеха да се водят от интересите на народа къде са парите които с години целия български народ е принуден да плаща и сега трябва отново да плаща за да оцелее срамувам се от вас господа политици но не само аз целия български народ се срамува докторите които оставихте на произвола на съдбата и те се срамуват майките на децата с увреждания пенсионерите,които трябва да крадат в магазините за да оцеляват майките с деца ,на които давате 30лв вие сте срам и позор за целия свят оставихте народа да страда точно,когато има нужда от помощ -Срам и позор сте за всички .

Този срам с поколения няма да бъде забравен и ще се помни . Бог да ви прости,ние от народа не можем .Ако някой си мисли,че съм гневен ,не съм . Притеснен съм,обиден и отчаян,че нашите баби и дядовци ще умират,а защо само те ,ние младите също сме обречени благодарение на политическия геноцид ,който върлува в нашата мила родина.
Бог да пази народа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене