Албена Денкова и Максим Стависки отново заедно – на леда и в живота

Албена и Максим
Българските световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки отново са заедно – на леда и в живота. Това твъррдят някои издания.

Двамата се представиха повече от добре във втория кръг от руското шоу „Купата на професионалистите“, което противопоставя Русия на останалия свят. В отборното състезание Денкова и Стависки играха на песента „Девойко мари хубава“ в изпълнение на мистерията на българските гласове, съобщи новини.бг.

Вдъхновеното им изпълнение им донесе пълен сбор от 12 точки от журито и изправи публиката на крака. За отбора на света Маргарита Дробязко и Повилас Ванагас също са с максимален бал. Руснаците бяха отсрамени от спортните двойки Татяна Тотмянина/Максим Маринин и Мария Петрова/Алексей Тихонов.

Междувременно „Всеки ден“ съобщава, че Денкова и Стависки са решили да си дадат втори шанс и отново да заживеят заедно. Формално звездите бяха двойка, но откакто през последната година и половина живеят и работят в Москва, обитаваха различни апартаменти и Максим го раздаваше ерген. Затова и той се впусна в различни интимни афери с представители на противоположния, както и са своя пол.

Албена, която неизменно го подкрепяше и бе неотлъчно до любимия си по време на процеса срещу него заради зверската катастрофа, която той причини, убивайки човек и превръщайки Мануела Горсова в инвалид, бе низвергната от спортиста. Двамата фигуристи участват от години в най-рейтинговото шоу на Първи канал на руската телевизия „Ледников период“. В новия сезон Максим танцуваше на леда с Катерина Шпица, с която за кратко имаше романтична връзка.

Пикантната клюка из Москва, за която „Всеки ден“ първи писа бе, че блондинът и световноизвестният руски фигурист и продуцент на „Ледников период“ Иля Авербух са много повече от добри приятели. Самият Авербух доскоро бе известен с множеството си любовни завоевания сред дамите. След развода си с партньорката си на леда той реши да се присъедини към гей обществото, а към Максим има особени симпатии. Самият Стависки също не е безразличен към своя треньор. Отчаяна от безкрайните изневери на мъжа си, Албена, потърси утеха у Филип Киркоров, който бе член на журито на тв шоуто.

През последните седмици обаче Албена Денкова и Максим Стависки решили да си дадат втори шанс и отново да заживеят под един покрив. Видеото по-долу и страстната целувка между двамата в края му дават повод за размисъл в тази посока.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене