Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”

Бившият кмет на Дупница Асен Пилев става председател на Общинския съвет, Костадин Костадинов: Лежал съм в ареста заради него

Групата на ГЕРБ ще предложи Асен Пилев за председател на Общинския съвет в Дупница, съобщи общинският съветник Йордан Йорданов.

“Ние го имаме председателя, готов е и това е арх. Асен Пилев. Аз лично ще го предложа за председател като най-качествен и авторитетен. Оглеждайки се в Общинския съвет, наистина не виждам по-добра и приемлива кандидатура, не виждам по-достоен. Той е отговорен човек, не е оплетен в лични и тяснопартийни интереси, както някои други, включително и от ГЕРБ”, заяви Йорданов.

Той ще направи предложението си на насроченото за днес събрание на общинската структура на ГЕРБ, както и на следващото заседание на местния парламент.

Пир по време на чума: С 24 гласа „за”, 2 „против” и 9 „въздържали се” общинските съветници в Перник се уредиха с 1080 лв. заплати

70 на сто от брутната работна заплата на председателя на Общинския съвет за съответния месец ще получават вече общинските съветници в Перник. Заплатата на председателя Валентин Караилиев е 90% от тази на кметицата Янакиева, или 1440 лева. С приемане на решението съветниците ще получават по 1080 лв. месечно възнаграждение.

Среднощен атентат на ул. „Струга” в благоевградския квартал „Струмско”: С коктейл „Молотов” изпепелиха БМВ-то на охранителен шеф, основният заподозрян е Пушо, племенник на безследно изчезналия мафиотски бос Кирил Цветанов – Буята

Лек автомобил БМВ пламна на улица „Струга“ в благоевградския квартал „Струмско”. Автомобилът е собственост на охранителния шеф на благоевградска чалготека Радослав от Кюстендил. Колата е запалена с коктейл „Молотов”.

Мая Манолова: Няма да участвам в евроизборите

Гражданската структура АБВ на експрезидента Георги Първанов и идеята за паралелна листа имат нулева подкрепа в областната организация на БСП в Кюстендилски регион, в това е сигурна зам.-председателката на Народното събрание Мая Манолова.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене