ЧЕЗ подари 15 сметки за ток на битови клиенти

Вече са известни първите 15 клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, спечелили безплатна сметка за ток. Те се включиха в кампанията „45 безплатни сметки“, като подадоха заявление за получаване на хартиената си фактура в каса на Изипей, вместо по пощата. Спечелилите са от различни населени места на територията на Западна България – Благоевград, село Бохот, Враца, Кюстендил, Летница, Пирдоп, Сандански, София, Троян.

Кампанията „45 безплатни сметки“ стартира на 7 февруари и ще продължи до 28 февруари 2020 г. Условие за участие в нея е подаването на заявление за получаване на хартиената фактура за електроенергия в каса на Изипей, вместо по пощата. Право на регистрация в кампанията имат клиенти, които не използват електронна фактура.

„ЧЕЗ Електро България“ АД подарява общо 45 безплатни сметки за електроенергия на 45 участници, отговарящи на условията. Информация за следващите печеливши ще бъде обявена след всяко от оставащите две тегления – на 21 февруари и на 3 март 2020 г., като при всяко теглене ще бъдат избирани по 15 клиенти, които ще получат като награда стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия. Правилата на кампанията „45 безплатни сметки“ са публикувани на корпоративния сайт www.cez.bg, секция „За клиента“.

Получаването на месечната фактура за електроенергия в офис на Изипей е напълно безплатна услуга за клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Фактурата е в оригинал и е валиден данъчен документ. Клиентът получава фактурата си лично, а защитата на личните му данни е гарантирана от стриктното спазване на законовите изисквания за тази дейност от служителите на ЧЕЗ Електро и Изипей. 

До момента над 500 клиенти вече подадоха заявление за ползване на услугата. За повече информация относно „45 безплатни сметки“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на „ЧЕЗ Електро България“ АД е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: info@cezelectro.bg, както и в 30-те центрове за обслужване на клиенти на територията на Западна България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене