Директора на ДГС Гърмен и председател на ОБС Денис Шенгов получи разрешение за реализиране на проект „ Смесена сграда за офиси, жилища и пералня с химическо чистене „

Кмета на община Гърмен Феим Иса  одобри  инвестиционното намерение на  Денис Шенгов  който е председател на ОБС Гърмен и  директор на ДГС –Гърмен изработването на комплексен проект за реализиране на строителство на „ Смесена  сграда за офиси, жилища и пералня с химическо чистене „на собствен наследствен имот в местността „Дерето“ в района на моста при  „Шенговата чешма „.

Запознати коментираха ,че вносителят на проекта Денислав Шенгов за изменение на ПУП –ПЗ на имот с идентификатор № 20331.51.94 се е търкалял в архивите на  общината от няколко години и чак сега при смяната на управлението проекта е видял бял свят  и съответно му е дадена преди дни зелена светлина за изпълнение . Междувременно  инвеститора Шенгов през годините и променил предназначението на имота на който той смята да  построи „Смесена сграда за офиси, жилища и пералня за химическо чистене“ .

С дата  13-ти февруари и заповед № 109  на кмета Феим Иса на  проекта на Денислав Шенгов се дава разрешение да го реализира .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене