Воайорът от Гоце Делчев! Търси нови жертви! Хайде самотни бизнес дами пригответе парите!

Обява в сайта за секс услуги и секс запознаства, свързана със „жиголо“ в град Гоце Делчев отново разбуни дсуховете по така наречанат афера „Войаор“ . Както само и единствено Топ Преса, оповести в публичнот опростарство, млад мъж от града, вербува с нежност и ласки, жадни за скес  богати бизнес дами, вкарва ги в леглото си, записва как прави секс с тях и след това ги рекетира със записите. 

По случая тече разследване, защото една от рекетираните дами признала з агреха пред съпруга си и двамата подали жалба в полицията. Топ Преса получи информация, че след нашите публикации, въпросния воайор, се почувствал звезда и дори решил да разшири дейността си. За целта пуснал обява в сайта за секс запознанства, и там е обявил и талифата си и се е рекламирал така:

Дами имайте впредвид,че нямам терен.
Но,имам това закоето имате желание!
За дами който знаят защо ще ми звънат,моля дами под 20г да не ми званят.
Мога да задоволя и най крайната ви фантазия.
30мин-100лв.
1час-150лв.
Дискретността е гарантирана!
Работя само с кондом.
Ако ми е изключен телефона,моля пишете ми съобщение.
Моля,мъже или транс сексуални да не ми звънят!

За съжаление тарикатът не е оставил телефон за връзка, за да можем да го изровим по лесно. Стига да има воля обаче пак може да бъде разкрит. До тогава, богатите и самотни дами от града, могат да му пишат и да се възползват от услугите му. Разбира се, никой не им гарантира че, след това няма да видят голите си целулитни задници във фейсбук например.

Припомняме случая тук: 

Аферата „Войаор“ в Гоце Делчев се разплита! Още една от жертвите му проговаря!

ШОК! Воайор от Гоце Делчев привлича в спалнята си омъжени ВИП дами от града и района, записва ги и ги рекетира за крупни суми! Намесват Топ Преса в скандала!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене