Представяме Ви първия по рода си КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ в град Гоце Делчев! Не пропускайте да станете част от уникалното изживяване!

Представяме Ви първия по рода си КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ в град Гоце Делчев. Една невероятна вечер, спиращи дъха изпълнения и много емоция.
Радост. Спомени. Тъга. Любов. Вълнение. Адреналин. Пеперуди в стомаха.
Това ще бъде едно шоу на изключително високо ниво. Някои от нас и вас ще плачат, други ще се смеят и всички ще изживеем тази вечер заЕДНО!
Какво мислите е това? Няколко нахвърлени думи и преувеличения?
Не, напротив.
Товa сме ние, тази вечер, тук за вас и само заради вас!
Това е първият за града концерт-спектакъл, който има за цел не само да докосне ЖИВИТЕ РАНИ в сърцата Ви и да събуди дълбоки спомени, но и също да осигури
едно по-светло бъдеще за родния ни град.
Готови сме да докажем, че когато група от хора с перспектива и амбиция се съберат заЕДНО за една идея, една кауза, за една вечер заЕДНО, то няма какво да ги спре.

Няма значение нито вярванията, нито различията, нито религията, нито цвета на кожата, а именно желанието за подкрепа и развитие.

Нашата инициатива цели да събере средства, които ще бъдат използвани за дарение за  подобряването на клиничните условия в нашата градска болница МБАЛ „Иван Скендеров“.
Ние група млади и амбициозни искаме да покажем, че младите хора в България имат огромен потенциал и са жадни за развитие.

Тази идея върти около думата „заЕДНО“ ние вярваме, че когато бъдем заедно за ЕДНО няма какво да ни спре.

Идеята се роди когато един ден Веселин Маджиров пътуваше към Англия и слушаше известна българска група, музиката е била доста емоционална за него и той започнал да мечтае как иска да направи нещо голямо. Събудил се и започнал да записва идеите, за да може да види дали има хора, с които да осъществи идеята. Имаме много млади таланти в Гоце Делчев, които искат да имат поле за изява  и това беше перфектната идея, която да предостави тази възможност. Концерта има за цел да подпомогне с ресурсите на градската болница. Това включва закупуването на скенер, който открива вените на бебетата мигновено без да се налага те да бъдат обождани по няколко пъти, което в някои случаи е смъртоносно. В Четвъртък /30.01/ в голямата зала на културния дом от 19:00 часа.Готови сме да докажем, че имаме много млади таланти, които са жадни за развитие. А от Вас искаме въпреки, очакваният лек студ в заталата на „Културния дом“ да ни уважите с присъствието си, да ни дадете шанс, да се стоплим от музиката и добрата идея… БЛилете ще се продават и в деня на концерта, на касата на „Културния дом“ , настаняването започва в 18.30.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене