Час на смъртта 13.25! Камери заснели последните мигове на самоубилия се елтехник Ники Пилев! Градът е в шок!

33-годишният елтехник Николай Пилев бе открит обесен на работното си място в шивашко предприятие в гр. Гоце Делчев, писа вчера Топ Преса първа. Младият мъж бе намерен вчера в 7.45 ч в стаята с елтаблата от негови колеги. Той обаче е сложил край на живота си още в събота на обяд, когато въпреки че не бил на работа, отишъл в предприятието, установи експертизата на криманиластите в последствие. Служителят минал през пропуска с картата си в събота в 13. 05 ч. и повече не излязъл. При проверката на записите от камерите за видеонаблюдение се вижда как той взима въже, прави примка и в 13.25 ч. увисва на бесилото.

Младият мъж е от село Господинци, от две години е живеел на семейни начала с негова приятелка. През април миналата година при преглед в Спешен център  проявява агресия към медицинския екип, припомни кметът на село Господинци Ахмед Ходжов. През месец май по искане на прокуратурата е настанен за специализирано лечение в благоевградската болница. След като успява да  укрепи психическото си здраве, се връща отново на работа.

Николай бил дете на разведени родители, известно време е живял при баща си в Испания, след което се прибрал и започнал работа. „Беше умно момче, въпреки че не успя да завърши средното си образование. Беше разработил проект за рециклиране на битови отпадъци и спечели първа награда на национален форум. Имаше покана да участва с този проект в Берлин, който щеше да бъде финансиран от фирмата, в която работи”, разказа кметът Ахмед Ходжов. Новината за самоубийството на младия мъж потресе хората от селото и  работниците в шивашкото предприятие, които ще го запомнят най-вече като отзивчив и добър колега.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене