Изработване на мисловни карти в Трето ОУ в Гоце Делчев за улеснения в учебния процес

Как по-лесно да си преговоря урока по български език и литература? – често учениците си задават този въпрос.

В помощ на учениците идва едно от приложенията на мисловните карти – бързо, лесно и нагледно преговаряне на конкретна тема от учебния материал.

Така преди дни, учениците от V „Б“ клас (иновативна паралелка) и учениците от VII „Б“клас  в Трето ОУ „Братя Миладинови в Гоце Делчев, представиха пред учителя си по български език и литература – Александър Халачев, своите мисловни карти, чрез които те по-бързо, лесно и успешно преговориха своите уроци.

Петокласниците изработиха мисловни карти на тема: „Части на речта“, а седмокласниците на тема: „Звукови промени в думата“.

„Учениците от двата класа се справиха отлично. Използването на мисловни карти води до положителни резултати. Мисловните карти са в помощ и на учителя при преподаването или преговарянето на трудни за учениците теми“ – коментира учителят Александър Халачев.

Тук е мястото да припомним, че нашето училище е иновативно и за втора поредна година учениците и учителите работят по иновацията „Мисловните карти в образователния процес“ допълни още Халачев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене