Ексклузивно! Разследват автотърговец от Г. Делчев за незаконна лихварска дейност!

Управителят на автокъща от град Гоце Делчев, Г.Бойков е попаднал в полезрението на службите заради незаконна лихварска дейност. Съобщението е ексклузивно за Топ Преса и цели да предпази, бъдещи клиенти на Бойков от непочтено отношение. В сигнал от ужилени бивши клиенти на Бойков се твърди, че той отпускал от джоба си заеми на хора в затруднено финансово положгение но желаещи да си закупят автомобил от него, назначавал си сами лихви по преценка и настроение и с години „щави“ наивниците, които си мислят, че са сключили изгодна сделка с него и неговата автокъща. За да си върже гащите и да щави клиентите си, Бойков склрючвал договори и а в допълнение настоявал да му бъдат издавани ценни книги – записи на заповед в негова полза – забележете на физическо лице. Това според българското законодателство се нарича – незаконна лихварска дейност и редно да бъде разследван за нея.

Същият е известен в родния си град с парадиране и висок стандарт на живот. Как го прави обаче? Парадира с познанството си с хора от подземния свят, ползва имена и прякори, ако някой се опита да поиска права и закони в общата им сделка. Стига се до там че местни заведения също пропискали от наглото поведение на Бойков. Управител на нощен клуб от Гоце Делчев, информира Топ Преса, че когато Бойков, посети заведението разиграва сцена наподобяваща тази от филма за „Бай Ганьо“. „Спомняте ли си, когато Бай Ганьо беше в ресторанта, изпи една бира побчи до дъното хвана една муха, хвърли я в чашата и поиска сервитьора за рекламация без да плаща. Този е същия. Пие заяжда се и не плаща, след това се жали дори…щото имал скъпи адвокати и познавал големи мутри..“ споделя пред Топ Преса, поредната жертва на „лъжемутрата“ Бойков.

Топ Преса от години е превърнала в своя казуа, битката с така модерното мутреене. Това че имаш два лева и си намерил начин как да правиш пари на гърба на наивния човек, не те прави човек с два задника и две усти. Не си нищо повече от другите, независимо че караш по скъп таралянсик от обикновените хора и плащаш на алчни адвокати. Уверени сме че такива тарикати трябва да бъда изобличавани и давани на иституциите, защото вярваме в силата на българското законодателство. Такива рано или късно си намират майстора!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене