Скандално! Работници на фирма „Галчев инжинеринг“ работят незаконно на строежа на Второ основно в Гоце Делчев! ВИДЕО

Любо Галчев се пише голям строител но вижте как мърлаво работи!

Любо Галчев се пише голям строител но вижте как мърляво работи!

На вниманието на инспекцията по труда и всички, компетентни институции. Денят е 4 януари 2020 година, събота. Репортарска проверка на информационна агенция www.toppresa.com , удостовери с виедо материял, че работници на строителната фима „Галчев инжинеринг“ – Благоевград, работят без ЛПС – лични предпазни средства на обекта, реконструкция и ремонт на Второ основно училище в град Гоце Делчев.

Истината е пред вас, уважаеми читатели и зрители. Фирма „Галчев инженеринг“ ЕООД с управители Марияна Галчева и Любомир Галчев ремонтират школото за 2 455 876,86 лв. Въпроса е толкова ли са бедни за да купят на работниците си каски, и ЛПС  – лични предпазни средства. Лично предпазно средство /ЛПС/ е всяко приспособление /екипировка/, проектирано да се носи или използва от работещия за да го предпазва от една или повече възможни опасности, заплашващи неговото здраве и безопасност при работа (ЗЗБУТ – Доп. разпоредби, & 1, т.7)

Въпросът е това Марияна Галчева и Любомир Галчев, знаят ли го или просто не им дреме за закона!? Щом нещо е против писаното в закона то това доказва, че е незаконно и е време институциите да се намесят. Нужно ли е пита Топ Преса с някой от работниците да се случи нещо за да се сетим, че е нуждо да се предпазват при такъв опасен труд? Топ Преса пита и къде е техническият ръководител на обектва? Той ще понесе ли отговорност?

Следим темата! Повече във видеото :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене