680 лева дари за църквата в Балдево Иван Ежков

За поредна година собственикът на комплекс „Боже име“ Иван Ежков дари събраните пари от кувертите от новогодишният банкет на хората от Балдево за ремонта на църквата

И снощният новогодишен банкет,  който си спретнаха млади и стари жители на гърменското сел Балдево начела с кметицата им Илиана Гюрнева ще остане паметен, а най- възрастните ще го запомнят завинаги.  Както всяка година, снощи бе ред за веселби по случай  настъпването на Новата 2020  година на  жители   на село Балдево  в уникалния комплес „Боже име „ край селото. Купонджийките бяха  жени до 90 годишна възраст, въобще не отстъпиха по дух на младите и издържаха до края на купонжийската  нощ в комплекс „Боже име“, която завърши към 3 часа след полунощ .

Групата от Балдево  изключително добре си пасна  с другите придъстващи български и гръцки групи и всички заедно се веселяха на дансинга, а от масите си вдигаха горещи наздравици, гарнирани с красиви пожелания.

 Пореден благороден и много човешки жест към  хората от Балдево направи отново и собственика на  прекрасния комплекс „ Боже  име“ Иван Ежков. Той  пое за  своя сметка  разходите по банкета и върна на групата събраните 680 лева от кувертите за вечерта като обяви ,че ги дарява за предстоящият ремонт на местната църква за която се грижи именно кметът Илиана Гюрнева която преди седмици стартира втория си кметски мандат. Миналата година по същия начин,бизнесменът и  човекът с главно Ч, Иван Ежков  също пое разходите по банкета на жените от Балдево за Коледа,  а събраните  пари от кувертите им – 780 лева, отново дари за църквата Свети Димитър .

„Да се чувстваме благодарни ,без да го изразим е като да опаковаме подарък, без да го  е подарим. БЛАГОДАРЯ най-добрата молитва, която  някой може да изрече .

Именно за това благодарихме от сърце на Иван Ежков  и му пожелахме   на него и прекрасната му съпруга Таня, да продължават да зареждат дните ни с радост от всичко, постигано с много труд от тях, с което, освен че направиха селото ни известно като отлична туристическа дестинация, то е целогодишно посещавано от много хора от страната и чужбина. Дано има повече такива хора.

Весела здрава, благодатна и успешна Нова година както за жителите на Балдево, така и за хората с големи сърца като семейство Ежкови“ сподели кметът на Балдево Илиана Гюрнева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене