„Пирин“ /Рз/ повери пост №1 на ученически шампион от Сандански, трансферната цел А. Абдиков от Гоце Делчев заминава за Кипър

футбол

Втородивизионният „Пирин“ /Рз/ повери най-невралгичния пост номер 1 на роден през 1995 г. младок. Към състава от планинското градче от вчера се присъедини Димитър Пангев. Преди няколко месеца роденият в Сандански страж вдигна шампионската купа в националните финали на ученическите игри със състава на СОУ „Христо Ясенов“ в Етрополе, където през миналия сезон беше несменяем титуляр за местния „Чавдар“ в елитната група до 19 г. Фаворитът на наставника Димитър Соколов – Абди Абдиков от изхвърления от професионалния футбол „Пирин“ /ГД/, и разложани се разминаха, след като опитният вратар получи оферта от Кипър. За попълнение на стадион „Септември“ се спрягаше упорито сменникът на Абдиков в Гоце Делчев Ангел Юсев, но от клуба отрекоха тази опция. Имаме няколко варианта, все един от тях ще сработи, увери Д. Соколов.

Броени часове преди снощната контрола с ОФК „Пирин“ в Елешница на проби пристигна десният полузащитник Денис Николов. Юношата на „Левски“ игра за последно в „Сливнишки герой“. Двамата с Пангев бяха включени в тимовия лист за спаринга с орлетата. От него отпадна Благой Родов, който имал неблагоразумието да разтъпче новите си бутонки в мача през уикенда с „Локомотив“ /Пд/, а резултатът бил болезнени мазоли по краката. На разположение обаче са всички ключови играчи, които останаха в отбора – Димитър Наков, Йордан Юруков, Борис Кондев, Николай Димиров.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене