Сбъдване на сънищата според зодията ви

зодии

Риби, Раци, Скорпиони

сънища

Водната група по правило се смята за господар на сънищата. Към техните „сънни” откровения би трябвало да се вслушват всички, макар че техните сънища могат да са освен конкретни и напълно отнесени. Това в най-голяма сила важи за Рибите, които могат да се нарекат Оракулът на Зодиака.

Те са способни да разтълкуват и най-заплетените съновидения. Техните пророчески сънища може да са свързани с любов, деца или различни печалби. Раците трябва да обърнат внимание на сънищата, касаещи пътешествия и далечни страни. Пророческите им сънища могат да са за религиозни или кариерни въпроси, докато при Скорпионите сънищата имат научно-образователен характер.

Близнаци, Везни, Водолеи

Рационалните въздушни знаци не са твърде силни в сънуването. Все пак е важно да обръщат внимание на сънищата, свързани с взаимоотношения. Богът на съня си контактува с тях чрез различни символи, схеми, букви и цифри, така че не бива да ги подценяват.

Може да си спомните за Менделеев, който е бил Водолей, и е сънувал таблицата на химичните елементи, която в последствие носи неговото име. При тях важи правилото – ако дълго сте мислили над някаква задача, легнете да поспите и ще се събудите с решение. Тук първенството държат Близнаците, те са „майстори” на конкретните сънища, които могат да се реализират в практиката. Везните, като хора отдадени на любовта, могат да получат прозрения на сън относно любовните си терзания или пък кой ще е техния избраник/избраница.

А за Водолеите вече стана дума – те може да изобретят.

Лъвове, Овни, Стрелци

Богатата фантазия на огнените знаци може да надмине всеки 3D филм, нужно им е само да се размечтаят и направо се хипнотизират, а после могат да ви разкажат една невероятна история. Пророческите сънища на огнените знаци се отнасят най-вече за самите тях или (как може да не се сетите) за велики личности.

Трябва да обръщат внимание на сънищата с пламъци, светлини, светещи предмети. Разбира се на гребена на вълната са Лъвовете, макар че техните царствени сънища често са измамни. Те трябва по-скоро да се вслушват в сънищата на половинката си. „По-качествено” сънуват Овните и Стрелците. Покрай откровенията за любов и кариера, за наука и пътешествия, те са в състояние да приемат пророчество с глобално значение!

Телци, Деви, Козирози

Земните знаци са практични люде, които рядко се замислят върху своите сънища. Обикновено в значимите сънища на Телците присъстват хубава храна, облекла и уютен дом. Девите пък пренасят в сънищата своите анализи и желание за подредба, а Козирозите – схемите и плановете си.

И разбира се в техните сънища присъстват най-вече растения, животни и хора. Така че земните знаци би следвало внимателно да проучват съновниците за тълкуване на символните образи. Класическите сънища на земните знаци често са свързани с реални ситуации, затова и те често получават много конкретни отговори насън. Може да е рядко, но пък е на място, пише pik.bg.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене