Сколари скромен: Уважаваме Германия, но победители ще сме ние

Сколари

Селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари демонстрира завиден оптимизъм в навечерието на полуфинала от Мондиал 2014 срещу Германия. „Селесао“ няма да може да разчита на двама от най-важните си футболисти – Неймар и Тиаго Силва, но опитният Сколари е сигурен, че това само ще мотивира допълнително техните съотборници за успех срещу тима наЙоахим Льов.

„Германия разполага с отлични изпълнители във всички линии. Това е един много балансиран отбор, но няма и как да е иначе, защото тези футболисти играят заедно от 6 години. Класата на съперника не е причина да се притесняваме. Напротив. Ние ще следваме собствения си си план, който трябва да ни доведе до победата.

Отнасям се с голямо уважение към Германия, но няма да отстъпим от нашия стил на игра. Целта ни е да достигнем финала и вярвам, че ще успеем“, каза Сколари на днешната пресконференция в Бело Оризонте.

„Отсъствието на Неймар е допълнителна мотивация за нас. Той направи много за отбора и сега е време да му се отблагодарим, като станем шампиони. Ще играем за себе си, за Неймар и за цяла Бразилия“, добави Фелипао.

sportal.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене