Страх и паника на кръщене в Югозапада! Мъж нахлу с моторна резачка в ресторант в Петричко и стана страшно

Мъж нахлу в ресторант в петричкото село Самуилово с моторна резачка в неделя. След полунощ той подивял от силната музика, идваща от заведението, което било пълно с клиенти, а една част от тях празнували кръщене.

Мъжът познавал собственика и му се обадил по телефона с молба да намалят музиката. След като това не се случило, той решил да докаже, че може да създаде повече шум. Приближил оркестъра на заведението с думите „Сега ще ви кажа аз на вас“ с работеща резачка в ръка и ги заплашил да спрат музиката.

Служители и клиенти на заведението настръхнали от страх, паника обзела всички свидетели на случващото се, а една от посетителките припаднала от уплаха. Намесил се собственика на заведението и опитал да успокои мъжа, но веригата на резачката закачила панталона му.

За щастие ресторантьорът се отървал само със скъсана дреха и не се стигнало до нараняване. Никой не пострадал, а след минути на място пристигнали и полицаи. Мъжът бил озаптен и задържан, а още на следващият ден той признал за стореното пред Петричкия районен съд.

Изразил съжалението си за стореното и обещал, че в бъдеще, при подобни проблеми, ще действа по законоустановения ред и ще търси съдействие от органите на МВР. Съдът му наложили глоба в размер на 100лв. за проявеното хулиганство и нарушаването на обществения ред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене