Не ви ли е срам? След пълно медийно мълчание и кампания на Топ Преса днес гузно се прокарва, че Даниела Савеклиева подала оставка! ПУНТА МАРА е това което правите!

Вечерта в която рухна кметът Атанас Камбитов и той остана сам в офиса на ПП ГЕРБ, стана ясно, че в партия ГЕРБ – югозапад нещата са на дъното. Потвърди го и пагубната загуба на екс кметът на Банско – Георги Икономов, потвърди го и загубата на ГЕРБ в Сандански и доста други места в югозападна България с изключение на Дупница, Петрич и  Разлог.

Още вечерта в падането на Камбитов, стана ясно, че областният координатор Савеклиева ще подаде оставка, но на другия ден рязко започна едно действия тип „мотай го Баджанак“ в което Савеклиева дума не обелваше, а през социалните мрежи намекваше за успехът на партия ГЕРБ и колко много съветници имала в общините. За оставка дума не се каза, въпреки апелът на много членове и симпатизанти на ГЕРБ. Днес обаче от медия с определена насоченост и симпатии към Савеклиева, върло се говори, че видите ли „първата дама“ на партията подала оставка, ама изпълнителната комисия отказала да я приеме. Кога Савеклиева е подала оставка? Кога го обяви, при положение че  след проведения форум на ПП ГЕРБ същата тази медия писа, че никой не е искал оставката на Даниела Савеклиева и тя не я подала? Кой – кога лъже? За такива балъци ни ли имате че ще повярваме? Това е истинска ПУНТА МАРА! Не стига това ами, внушава се в публичното пространство, че другият претендент за поста на Савеклиева бил евродепутатът Андрей Новаков.

Това е човекът който услужливо някак си беше подминат от скандалния клип на Камбитов с петдесетолевката на челото. Нима гласите „кючекинята на Камбитов“ да управлява партията в югозападна България от Брюксел? Вие за какви ни имате бе, уважаеми там „изпълнителни комисии“, „хора и медии на Даниела“ и т.н. Вземете се в ръце! И децата знаят че състоянието на ГЕРБ в югозападна България е катастрофално и губещо. Членове на ГЕРБ работиха за други кандидат – кметове и съветници, назначения на ГЕРБ не искат да чуят името на партията си. В община като Хаджидимово например, листата за кандидат общински съветници беше попълнена насила, по заръка на Савеклиева и „човекът политически провал“ Лазар Папазов, от хора на държавна заплата назначени по заръка на ГЕРБ, защото никой от тях не е искал да е в листата. В Гоце Делчев например за кандидат кмет, беше сложен човек на РЗС, неподготвен, без никакви качества за политик, не изказал се нито веднъж, не показал нищо в политиката.

В листата имаше рецидивист и осъждан тип. За всичко това е виновна Даниела Савеклива, която днес се опитва да запази поста, защото за нея правенето на избори е обикалянето на региона с тениска на Бойко Борисов и раздаване на безплатни лъчезарни усмивки. Длъжни сме да упоменем и това, за повече гербери в областта не е тайна че реалният областен координатор на ПП ГЕРБ всъщност беше Атанас Камбитов, чието протеже бе Савеклиева.

Знае се че за ключови назначения и поръчки влияеше в областта Камбитов, а Савеклиева, а като красиво и малко пуделче махаше опашка. И това ли ще бъде подминато!? Не вярваме! Така че уважаема изпълнителна комисия на ГЕРБ, на затривайте партията си в областта, вярвайки на платени статии със симпатичен оттенъки сянката на Насо Зарята отзад. Внушения и лъжи че едва ли не, Хаджигаев искал ад се върне на бял кон,  също ще хванат дикиш. Заложете на реалността, а реалността подсказва че – Савеклиева трябва да подаде оставка и да бъде изметена като лидер на ГЕРБ в областта.

Персонално към Вас, госпожо Савеклиева! Знаем че вие сте добър човек и добър народен представител. Топ Преса никога не е оспорила успехите ви като депутат, насочете се там където сте способна. Не се поддавайки на „сивите си кардинали“ и на медийните си лакеи, защото те ще ви сринат. Нищо лично! Топ Преса в полза в полза на обществения интерес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене