Маратон от спектакли в Симитли за Нощта на театрите

На 16 ноември 2019. Ти променяш играта. Играта променя теб. Симитли ще се се постарае да промени играта, като за поредна година ще бъде част от театралната нощ.

На 16 ноември Oбщина Симитли, Читалище „Св. Климент Охридски“ и Драматичен театър „проф. Енчо Халачев“ се присъединяват към дългогодишната традиция на инициативата да представя в рамките на няколко часа театър в чистия му и вдъхновяващ образ. Цели 5 представления от сутринта до вечерта ще засвидетелстват уважението на зрители и творци към изкуството, което носи преживяване, емоции, смисъл и любов. Симитли е единственият малък град в България, който развива магията на Мелпомена и се включва да пореден път в Нощта на театрите. Благодарение на общинското ръководство входът на всички представления ще е свободен. Симитли, отново на 16 ноември редом с 18-те града и театрите в цяла България ще покаже, че публиката жадува за театър и такива инициативи са духовна храна за мнозина Целодневният маратон с представленията на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ очаква всички жители и гости на Симитли.

Представленията ще се играят :

16.11 (СЪБОТА) 2019

10:00 ч. – „Приказка за най-малките“ – Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“-Читалище „Св.Климент Охридски“ гр.Симитли

15:00 ч. „Играем Шекспир“ – Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“Читалище „Св.Климент Охридски“ гр.Симитли

16:00 ч. Окриване на изложба на Мария Иванова Читалище „Св.Климент Охридски“ гр.Симитли

17:00 ч. „Двубой“ – театрална школа към читалище „Св.Климент Охридски“ гр.Симитли

18:30 ч. „Поличба“ – Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“-Читалище „Св.Климент Охридски“ гр.Симитли

Входът за всички представления е свободен!!!

Заповядайте!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене