Под мотото „Истинският мъж не обича да говори празни приказки“, в IV б клас на Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“празнуваха “Седмица на бащата” 2019

Специален гост  на  събитието ,бе народният представител  от 44-то Народно събрание ,Богдан Боцев , баща на ученика от същия клас ,Димитър Боцев.

Тъй като тази година Седмицата на бащата е посветена на четенето с татко, Богдан  Боцев призна , че има много любими приказки, но една от първите му е от Братя Грим „Хензел и Гретел“. Той п8роведе беседа с учениците, относно дали те имат любими приказки и дори някои ученици разказаха.

Наред с четенето и разказването на приказки, бащата на Митко прочете и любимото си и най-популярно стихотворение от Иван Вазов „Опълченците на Шипка“ . Сподели, че за него това произведение е едно от най-въздействащите Вазови творби, което разкрива колективния народен подвиг и силата на българския неумиращ дух.

Въпреки голямата ангажираност и многото пътувания, народният представител  Боцев отдели време за среща с малчуганите в Седмицан

А3на бащата и   каза ,че за да бъдеш добър баща трябва да възпитаваш с любов и търпение децата си, да играеш с тях и ежедневно да показваш своята обич и загриженост.

Депунана Богдан Боцев както всички бащи взели участие в инициативите  в Първо ОУ по случай Седмицата на бащата , получи  най- сърдечното Благодалствено писмо от ръководството на училището .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене