Свържете се с нас

Таблоид

Днес „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ / www.ozbg.bg/ има полуюбилей – навършваме 5 години

Публикувано

на

Дълъг и трънлив е пътят на родолюбието. През изминалото време бяхме хулени, осмивани, посрещаха ни с камъни, не вярваха в нас, искаха да ни сломят, изтъргуват, претопят, смачкат. Едни ни ласкаеха с користна цел, други ни заплашваха, трети стояха и наблюдаваха как и кога ще се погубим. Имаше шепа хора, които повярваха в ОЗБГ. Те знаеха, че веднъж тръгнали – няма да се спрем пред нищо и никой!
Така за 5 години ние се доказахме с нашите над 200 дейности в полза на обществото. Те включват изразяване на гражданска позиция, каузи, помощ на хора, организиране на патриотични събития, бюрократични борби и т.н., и т.н. Заслужихме си доверието и уважението на тези, които в началото бяха против нас. Виждайки нашата искреност, неопетненост и реални действия, част от тях започнаха да ни съдействат. Това е ясен сигнал какво е ОЗБГ – уникална организация с уникални членове и съмишленици и с уникално чисто родолюбие!
През годините срещнахме много препятствия, които преодоляхме. Това ни направи още по-силни, сплотени и ползотворни за България. Показахме, че обединението е важно за оцеляването и словата „Спасението е в обединението!“ се превърнаха в един от нашите пътеводители. ОЗБГ сме сила, която нараства с всеки изминал ден. Пред нас пътят е дълъг, но ние знаем как да вървим! За България идват светли дни и ние ще бъдем част от тях!
Благодарим на всички наши съмишленици, благодарим на всеки един българин, който ни е подкрепял, благодарим на всички медии, които са давали гласност на родолюбивите ни дела, благодарим на всеки служител на институциите, който ни е помагал, благодарим на всички организации и други структури, с които имаме съвместни каузи, благодарим и на всички вас, които повярвахте в ОЗБГ и ни потърсихте за помощ. Вярваме, че занапред сплотеността помежду ни ще е още по-силна и по-успешна за благото на нашата родина. Благодарим ви!

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Скандал!!! Бившият кмет на Банско Георги Икономов-Италианеца притиска Топ Преса: Не пишете за Моркова от Добринище и ремонта на спортната зала на училището!

Публикувано

на

Защо бившият кмет на Банско не спира да ни звъни да ни предлага пари? Кой и как ремонтира спортната зала на училището в Добринище? Позвънихме на Икономов да му искаме становището, за първи път той поиска от нас да “млъкнем”!

Кой е Моркова?

Кой полицай в Банско покрива схемата?

Този петък само във вестник Топ Преса!

Очаквайте!

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Ексглавният редактор в БТА Лили Тодорова е загиналата жена в Рила

Публикувано

на

След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, тя не спря да се развива и да търси нови начини за развитие

Любовта към планината отне живота на нашата бивша колежка Лили Тодорова, съобщиха от БТА. Дългогодишен журналист в БТА и бивш главен редактор на „Вътрешна информация“, тя ще остане като един от най-ярките и колоритни образи, с огромно сърце, неподражаемо чувство за хумор и всеотдайност към работата и хората, съобщават от агенцията.

След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, тя не спря да се развива и да търси нови начини за развитие. Догодина й предстоеше да завърши докторантура в Богословския факултет, свързана с друга нейна страст – хоровото пеене и църковнославянската музика. Лили е и дългогодишен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол.

В събота тя се отправи на поредния планински преход в любимата й Рила планина. Днес тялото й бе открито в района на Белия улей, до Рилския манастир.

Флагман.БГ

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ