ЗРЕЛИЩНА КАСКАДА СЛЕД ГОНКА В ДУПНИЦА

“Опел” летя 8 метра и се приземи в двора на дупничанин. Шофьорът оцеля по чудо и избяга. Инцидентът е станал около 22,30 часа в сряда вечерта при спирка жп “Марек” в Дупница. Нищо не подозиращият бивш треньор по борба Костадин Нягулов гледал телевизия, в един момент къщата се разтресла, чул се силен трясък. Мъжът излязъл навън и в двора видял светещите фарове на кола. Опелът бил прелетял над 8 метра, счупил ограда от бордюри и през оградната мрежа се приземил в двора.

„Гледах телевизия и чух силен удар в къщата ми, тя се разтресе. Излязох на двора и видях в тъмното, че лек автомобил се е приземил в двора. Шофьорът избяга. Помогна му негов приятел. Издърпа го на пътя, тъй като къщата ми се намира под нивото му, двата се качиха в една кола и избягаха. Втори ден чакам собственикът да дойде да си прибере автомобила.

Това е седмият автомобил, който пада в двора ми през годините. Веднъж един “Москвич” с петима човека вътре падна в двора по таван. Тогава бях млад и силен. Сам вдигнах колата и те излязоха невредими. Сега вече съм на години и ще ми бъде трудно”, разказа К. Нягулов пред репортер на „Струма”. Той е едни от основателите на първия клуб по борба в Дупница. Дълги години се е занимавал със спорт.

Очевидци на инцидента коментираха, че два автомобила са си устроили гонка на пътя от кв. “Горна махала” в Дупница по пътя за София. Единият не успял да вземе завоя при последните къщи на излизане от града и се озовал в двора на бившия треньор по борба. Движещият се след него слязъл от автомобила, издърпал го от двора и двамата потеглили с колата в посока София.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене