Свържете се с нас

ВИДЕО

/ВИДЕО/ Официално връчиха днес, удостоверение на Владимир Москов, за кмет на община Гоце Делчев

Публикувано

на

В съответствие със Закона за местните избори, със заповед на областния управител Бисер Михайлов, днес я община Гоце Делчев бе свикана първото заседание на Общински съвет Гоце Делчев с новоизбраният общински съвет.

Председателят на Общинската изборна комисия, Ваня Кехайова, съобщи пълните резултати от изборите и връчи на новоизбраният-стар кмет на общината, Владимир Москов, удостоверение за спечеленият от него вот за кмет на община Гоце Делчев. Областният управител Бисер Михайлов поздрави с избора кмета Москов, кметовете на населени места в общината и общинските съветници и изказа увереността си че, дадените им към избирателите обещания ще бъдат изпълнени, защото това е очакването на гласоподавателите.

Като повелява законът, всички новоизбрани кметове и съветници положиха клетва, че през следващите четири години ще работят за добруването на хората и успешното продължаване на развитието на общината. На единствената точка на първото заседание, съветниците проведоха и избор на свой председател. От различните групи постъпиха само две предложения – за адвокат Костадинка Богданова от ГЕРБ и за инж. Димитър Балтаджиев от БСП, На проведеният таен избор, в урната бяха намерени 29 бюлетини, колкото са и съветниците. Три от тях бяха недействителни, девет за адвокат Костадинка Богданова и седемнадесет, за инж. Димитър Балтаджиев.

При този резултат, инж. Балтаджиев бе обявен за новият председател на Общински съвет на община Гоце Делчев. „За мне е голяма чест да бъда председател на ОбС Гоце Делчев. Ще положа всички усилия да не разочаровам нито хората в залата, така и нашите избиратели които са ни гласували доверието да бъдем в тази зала“, каза инж. Балтаджиев.

коментара

ВИДЕО

Със 16 230 лв с благотворителна инициатива в Гоце Делчев, ще помогнат на онко болни жени

Публикувано

на

За девета поредна година в Гоце Делчев, сдружение „Хроника срещу рака“, проведоха благотворителен търг за набиране на средства, с които се подпомагат жени с ограничени финансови възможности от Гоце Делчев и региона страдащи от рак на гърдата. Със средствата, които се събират на традиционния благотворителен бал, до сега, около 500 жени вече са получили финансова помощ за преглед, лекарства и операции. Трогателна бе благодарността на Антоанета Дерменджиева, учител-пенсионер, която ползвала средствата предоставени й от сдружението за операция. „Ако не бяхте вие, сега аз сигурно нямаше да съм тук!“, каза Дерменджиева.

Трима доброволци бяха отличени за дългогодишната им активна дейност в подкрепа на жените с онко-заболвания от Гоце Делчев и региона. Честта да връчат грамотите на отличените бе предоставена на зам. кмета на община Гоце Делчев, Валери Сарандев, съветникът на община Сатовча, Зайра Ибишева и на кмета на община Гърмен, Феим Иса.

За тазгодишният търг, граждани, обществени организации, учебни заведения, предприемачи и граждани, предоставиха безвъзмездно за разиграване: кулинарни изкушения, произведения на изкуството от местни майстори, бутикови напитки и бижута. Всички артикули бяха разиграни и продадени. Общата сума която се набра на благотворителния търг, заедно с организираният благотворителен базар, томболата и финансови дарения е 16 230 лв. Тези средства ще бъдат предоставени от сдружението на жени с онко-заболявания което ще бъдат съгласувано с Дирекция „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ГОРЕЩ ВИДЕО АНАЛИЗ! Защо паднаха Камбитов и Икономов!

Публикувано

на

В своето предаване популяризирано във фейсбук и нашия ю туб канал, авторът ни Веселин Стамменов прави ударна и натурална дисекция на изборните резултати. В прав текст се назовават истини, които никъде другаде няма да ги чуете. Гледайте поредния епизод на предаването „Свободни думи“:

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ