Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от периода

Тези дни сбъдваме желанията си! Започва уникален астрологичен аспект, който се случва веднъж в живота

Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от периода, в който Нептун, планетата на мечтите, желанията и всички неща, които си представяме, прави уникален аспект със Сатурн, планетата на ограниченията, труда и реалността. Когато тези планети застанат хармонично една срещу друга, ние имаме големия шанс да превърнем мечтите си в реалност.

На 9-ти ноември е точният съвпад и аспект на тези две планети, но цялата седмица ще бъде изключително благоприятна и почти магична. За това подпомагат и Юпитер и Марс, които също са в страхотен аспект една спрямо друга – ще имаме кураж и смелост, ще се борим, защото Саъурн все пак ще иска да поработим за това, което желаем най-силно.

Земните знаци ни дават много силна енергия в този период, нещата, които искаме, ще се материализират.

Още повече, че на 12-ти ноември ни предстои и едно много мощно Пълнолуние в Телец, което прави страхотен аспект със Сатурн. Телецът е материално същество, обича комфорта, изобилието, лукса, иска да му е добре, обожава хубавата храна и хубавите вещи, изобилието.

Единствената черна точица е, че Меркурий е ретрограден в този така вълшебен и хубав период от годината, който стимулира освен одухотвореността между нас, и материализирането на нашите мечти. Това нещо се случва изключително рядко в астрологията, защото и Сатурн и Нептун са много бавни планети, движат се мудно, едната прави пълно завъртане за 160 години, а другата за 30 години.

Това е уникален период, който няма да преживеем друг път!

мистично магия планети звезди луна астро

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене