Санданчани посрещнаха радушно новия кмет Атанас Стоянов!

Атанас Стоянов и Методи Байрактарски (Топ Преса)

Той отпразнува победата на балотажа заедно с екипа си и неговите симпатизанти а Топ Преса успя да вземе първото, макар и кратко интервю от новият кмет!

Сърдечна благодарност към всички Вас, които повярвахте в мен! Доказахме, че обединени успяваме! За доброто на Сандански, каза в част от изказването си новият кмет на Сандански Атанас Стоянов. Жителите, които бяха до него, за да го подкрепят, бяха категорични, че по време на кампанията са видели и скандали, и компромати, но Стоянов е бил от малкото, които са се опазили от безпочвени нападки, защото е човек с чест и енергия на работещ човек. Благодарности към хилядите санданчани, които повярваха в мен и моите приятели и съмишленици от ВМРО. На тези родолюбиви санданчани, които не само милеят и не са безразлични към бъдещето на града и общината ни. Вярвам, че с воля, с труд, с разум и най-вече с много работа, ще направим така, че Сандански да бъде едно още по-добро, още по-уредено, по-сигурно място за живот на всички нас. Такава е мисията на всеки кмет. Тук е мястото да благодаря и на тези, които не са гласували за мен. Аз ще бъда кмет на всички санданчани – и на тези, които са били с мен, и на тези, които не са били. По време на цялата предизборна кампания, която бе градивна и позитивна, бяхме с открито лице към Вашите въпроси и проблеми, свързани с развитието на града ни, и към всеки един от Вас. Гарантирам Ви истинско, човешко отношение и в бъдеще. Вратата на кмета ще бъде отворена за всяка добра идея, за всяко градивно решение, свързано с нашия град.  Санданчани показаха, че не се подават на натиск , на внушения, а избраха новата, градивната посока и новото начало. Подкрепата Ви не само е задължаваща за мен като личност, и като кмет, а съм убеден, че с труд и воля, всички ние ще оправдаем взаимното си доверие с общи усилия. На града и общината им трябва не конфронтация, а обединение и аз ще бъда олицетворение на това единение. Чака ни много работа. Така, както ме подкрепихме досега, аз се нуждая от Вашата подкрепа и в бъдеще- морална, човешка, стига тя да бъде свързана с доброто на Сандански и неговите жители. Кметът трябва с личния си пример да показва, доказва и оправдава доверието, което Вие всички му дадохте, каза в обръщението си към избирателите новият кмет на Сандански Атанас Стоянов. Войводата на ВМРО в Сандански бе избран за кмет с 51,50 % от гласовете на избирателите в общината.

Дами и господа читатели на Топ Преса  за нас е чест, че Ви срещаме с Атанас Стоянов – новият кмет на гр. Сандански. Интервюто, което четете е правено минути след обявяването на резултатите от балотажа. От него проличава еуфорията на г-н Стоянов.

Г-н Стоянов, поздравления, вече сте новият кмет на община Сандански. След емоционалния изборен ден, как се чувствате?

– Здравейте, г-н Байрактарски. Чувствам се благодарен. Благодаря на хората, които бяха плътно до мен. На хората които повярваха в мен и ме подкрепиха!

Какво ще бъде първото нещо, с което ще се заемете?

– Трудно ми е да вляза в конкретика, защото все още не знам в детайли каква е ситуацията. Следващият четвъртък (14.11.) полагаме клетва и се надявам с летящ старт и с бързи стъпки да влезем в материята. Аз съм бил и два пъти председател на ОС Сандански, общинската работа не ми е чужда, смятам, че максимално оперативно ще започнем работа, така както желаят моите съграждани. До един месец ще предложим ясна, конкретна и обоснована със срокове програма…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене