Феим Иса: Отварям вратите на община Гърмен за всички, край на разделението

Вратите на Община Гърмен ще бъдат отворени за всеки. Първото нещо, което ще направя като кмет, е да обединя жителите. В момента те са разделени, при предишното управление имаше противопоставяне, гражданите бяха делени на „мои“ и „твои“. Вярвам, че заедно ще успеем да преодолеем това и да се обединим, тъй като ни чака много работа. Това коментира новоизбраният кмет на Гърмен – Феим Иса.

Той призна, че общината има тежки инфраструктурни проблеми, които чакат своето решение.

„При предишното управление бяха пропуснати много програмни периоди, много европейски програми, най-вече заради липсата на нужния административен капацитет, който трябваше да кандидатства за финансиране“, коментира Феим Иса.

Той призна, че предстоят разговори с всички политически формации, които са го подкрепили на изборите, за създаване на силен екип.

„Не ме притеснява фактът, че като кандидат на ДПС получих подкрепа от БСП, ГЕРБ и СДС на изборите. Избирателите се обединиха около личността ми. Вярвам, че ще успеем заедно да създадем силен екип, така че да върнем доверието на хората в местното управление. Заедно всички ще управляваме общината, ще създадем спокойствие и сигурност за хората“, подчерта кметът на Гърмен.

На въпрос как ще коментира думите на бившия кмет Ахмед Башев, който тази сутрин по bTV, го посъветва да се „отърси от кърлежите“, Феим Иса бе лаконичен:

„Няма да коментирам думите на Башев. Около мен няма кърлежи, а имаше силен екип, благодарение на който спечелих изборите“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене