Свържете се с нас

Политика

Феим Иса: Отварям вратите на община Гърмен за всички, край на разделението

Публикувано

на

Вратите на Община Гърмен ще бъдат отворени за всеки. Първото нещо, което ще направя като кмет, е да обединя жителите. В момента те са разделени, при предишното управление имаше противопоставяне, гражданите бяха делени на „мои“ и „твои“. Вярвам, че заедно ще успеем да преодолеем това и да се обединим, тъй като ни чака много работа. Това коментира новоизбраният кмет на Гърмен – Феим Иса.

Той призна, че общината има тежки инфраструктурни проблеми, които чакат своето решение.

„При предишното управление бяха пропуснати много програмни периоди, много европейски програми, най-вече заради липсата на нужния административен капацитет, който трябваше да кандидатства за финансиране“, коментира Феим Иса.

Той призна, че предстоят разговори с всички политически формации, които са го подкрепили на изборите, за създаване на силен екип.

„Не ме притеснява фактът, че като кандидат на ДПС получих подкрепа от БСП, ГЕРБ и СДС на изборите. Избирателите се обединиха около личността ми. Вярвам, че ще успеем заедно да създадем силен екип, така че да върнем доверието на хората в местното управление. Заедно всички ще управляваме общината, ще създадем спокойствие и сигурност за хората“, подчерта кметът на Гърмен.

На въпрос как ще коментира думите на бившия кмет Ахмед Башев, който тази сутрин по bTV, го посъветва да се „отърси от кърлежите“, Феим Иса бе лаконичен:

„Няма да коментирам думите на Башев. Около мен няма кърлежи, а имаше силен екип, благодарение на който спечелих изборите“.

коментара

ГЕРБ

Общинските съветници и кметове на кметства от ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент

Публикувано

на

Новоизбраните общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент. Политическата сила е представена от 9 общински съветници, които се заклеха да спазват Конституцията и законите на страната, във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите на община Перник и да работят за тяхното благоденствие. През този мандат групата общински съветници от ГЕРБ ще бъдат конструктивна опозиция и коректив на управляващата партия, като ще продължат да отстояват демократичните ценности, с каузи и конкретни десни политики в интерес на гражданите на община Перник.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Кметовете и общинските съветници в Разлог се заклеха

Публикувано

на

Д-р Мария Копанарова остава начело на ОбС

За трети пореден мандат кметът на Разлог Красимир Герчев положи клетва и пое кормилото на община Разлог през следващите четири години. Клетва положиха новоизбраните  общински съветници и  кметовете на седемте съставни села  в общината. В пет от тях управниците продължават поредните си мандати, а в Баня и Горно Драглище в кметските столове сядат Магда Първанова и Георги Пандев.

Сесията откри областния управител Бисер Михайлов, който пожела успешен мандат на новите избраници и да оправдаят гласуваното им доверие.

Тържествената сесия продължи под ръководството на най- възрастния общински съветник Георги Крънчев При проведения избор за председател на ОбС- Разлог с 12 гласа „за“ бе преизбрана   д- р Мария Копанарова.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ