Свържете се с нас

ВИДЕО

ПЪРВО В ТОП ПРЕСА!!! Шабан Меймиш от с. Лъжница се заканва да убие децата в детската градина!?

Публикувано

на

Наша читателка от село Лъжница сигнализира на редакционният ни телефон че лицето Шабан Меймиш се заканва от личният си профил във фейсбук че ще заколи всички деца. Ето какво сподели тя пред Методи Байрактарски:

Здравейте! Обажда Ви се майка на дете в детска градина „Мечта“ от с. Лъжница. От една седмица има публикувани клипчета в медийното пространство във фейсбук, в личният профил на Шабан Меймиш, в което той казва, че ще дойде и ще заколи всички деца в детската градина. Щял да им разпори гърлата, червата и щял да им окачи главите на дърветата. Тъй като всички жители са под страх не искат включително и аз да си пускаме децата в детската градина след като има такива заплахи и то лично в неговият профил. От днес лицето казва, че ще си дойде утре. В 13.00 часа ще бъде в България. Да го очакваме. Говори някакви несвързани приказки. Мисля че това се нарича шизофрения. Психически не е добре. Искам да се публикува и да се знае, че това лице може да направи някакъв терористичен акт. В неговият профил има някакви неща на Ал Кайда и други неща.

Вие познавате ли го него?

Лично не го познавам, но сме от едно село.

Какъв е той? С какво се занимава?

Работи в Украйна. Даже в момента е там.

Благодаря ви. Ще проверим случая веднага.


 

коментара

ВИДЕО

Със 16 230 лв с благотворителна инициатива в Гоце Делчев, ще помогнат на онко болни жени

Публикувано

на

За девета поредна година в Гоце Делчев, сдружение „Хроника срещу рака“, проведоха благотворителен търг за набиране на средства, с които се подпомагат жени с ограничени финансови възможности от Гоце Делчев и региона страдащи от рак на гърдата. Със средствата, които се събират на традиционния благотворителен бал, до сега, около 500 жени вече са получили финансова помощ за преглед, лекарства и операции. Трогателна бе благодарността на Антоанета Дерменджиева, учител-пенсионер, която ползвала средствата предоставени й от сдружението за операция. „Ако не бяхте вие, сега аз сигурно нямаше да съм тук!“, каза Дерменджиева.

Трима доброволци бяха отличени за дългогодишната им активна дейност в подкрепа на жените с онко-заболвания от Гоце Делчев и региона. Честта да връчат грамотите на отличените бе предоставена на зам. кмета на община Гоце Делчев, Валери Сарандев, съветникът на община Сатовча, Зайра Ибишева и на кмета на община Гърмен, Феим Иса.

За тазгодишният търг, граждани, обществени организации, учебни заведения, предприемачи и граждани, предоставиха безвъзмездно за разиграване: кулинарни изкушения, произведения на изкуството от местни майстори, бутикови напитки и бижута. Всички артикули бяха разиграни и продадени. Общата сума която се набра на благотворителния търг, заедно с организираният благотворителен базар, томболата и финансови дарения е 16 230 лв. Тези средства ще бъдат предоставени от сдружението на жени с онко-заболявания което ще бъдат съгласувано с Дирекция „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ГОРЕЩ ВИДЕО АНАЛИЗ! Защо паднаха Камбитов и Икономов!

Публикувано

на

В своето предаване популяризирано във фейсбук и нашия ю туб канал, авторът ни Веселин Стамменов прави ударна и натурална дисекция на изборните резултати. В прав текст се назовават истини, които никъде другаде няма да ги чуете. Гледайте поредния епизод на предаването „Свободни думи“:

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ