Свържете се с нас

Uncategorized

Тази вечер Даниела Савеклиева подава оставка, стане ли официален резултатът че Камбитов губи изборите?

Публикувано

на

Марш на недоволството – така може да се определи, състоянието на редовите членове на партия ГЕРБ – в югозападна България. Причината е – югозападът ПОЧЕРВЕНЯ. Последния шанс партията на Бойко Борисов, да задържи позициите си са изборите в Сандански, на другите основни места в региона ни ГЕРБ буквално се – сгромоляса. Местните редови членове, хора от актива и лидери на партията по места са на мнение, че основния виновник за КРАХЪТ НА ПАРТИЯ ГЕРБ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ чисто пилитически е областният координатор Даниела Савеклиева, която между другото си бе човек на Камбитов.

„Кандидат кметовете по места, начело с доктор Атанас Камбитов, също имат своята вина за загубите си, но те плащат и ще продължат да платят своята цена – да бъдат загубилите и да не бъдат повече кметове. Въпросът е човекъкт който ги ръководи партийно в югозападна България, каква отговорност ще поеме? Какво наказание ще има за нея?“ пише в социалната мрежа Сотир Тодоров, активен член на партия ГЕРБ в Благоевград. Емилия Вълова също от ГЕРБ – Благоевград пише : Хайде сега очакваме дъжд от оставки!!! От Областен координатор, от общински председател и т.н. и т.н…..Не Ви ли е срам? Съсипахте една от най- добрите организации в страната. Г-н Бойко Борисов обеща промени след изборите, дано започне от Благоевград.“ Друггите коментари и мнения са по крайни и за сега ще се въздържим от публикуване но всички сочат в едно – ОСТАВКА ЗА ДАНИЕЛА САВЕКЛИЕВА КАТО ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ! Тя според югозападните гербери трябва да поеме отговорност, да липсата на единност, за скандалите и интригите в партията, които доведоха до този резултат. Ако има морал и съвест тя дори би подала оставка и като народен представител, защото и там не блесна с никакви резултати и качества. Топ Преса направи официално запитване в щаба на загубилия кандидат в Благоевград – Камбитов, от там бяха лаконични както при всеки губещ – предстояли анализи, разговори но не отхвърлиха версията или по точно вариянта още тази вечер Савеклиева да излезе и да обяви че поема отговорност, но след като излязат официалните резултати след преброяването на гласовете. Така се правило! Всичко е в ръцете ви госпожо Савеклиева, очакваме позицията Ви след обявяване на официиалния резултат!

коментара

Uncategorized

Вадим новите лични карти без да се редим по гишета

Публикувано

на

Подаването на заявление за издаване на лична карта ще става по електронен път, без да е необходимо ползването на квалифицирано удостоверение за електронен подпис. Това реши Министерския съвет чрез приемане на промени в Правилника за издаване на български лични документи, съобщиха от „Дондуков“1 и допълват, че целта на направените изменения е намаляване на административната тежест на гражданите.

Намаляват се също сроковете за издаване на паспорт, когато заявлението е подадено в дипломатическите и консулските представителства на страната ни в чужбина. Друга промяна дава възможност за лично получаване на български личен документ чрез лицензиран доставчик на пощенска или куриерска услуга, когато заявлението за издаването на документа е подадено лично в дипломатическите и консулските представителства на страната ни в чужбина, което предлага тази услуга.

Осигурява се и възможността за подаване на заявление за издаване на свидетелство за управление на моторно превозно средство в определени случаи и в районни управления към ОДМВР по постоянен адрес на заявителя.

В съответствие с измененията на Закона за българските лични документи (ЗБЛД), е предвидено и издаването на временен паспорт да се съгласува от дипломатическите и консулските представителства само с министерството на външните работи, освен в случаите на издаване на временни паспорти на български граждани, на които след 1 септември 1999 г. не са издавани български документи за самоличност, когато тяхното издаване се съгласува с МВР.

„Очакваните резултати са свързани както с постигане на съответствие с предвиденото в ЗБЛД, така и с преодоляване на необоснованата административна тежест за гражданите при предоставяне на услугата по издаване на български лични документи“, уточняват още от „Дондуков“ 1.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Само в Топ Преса! Жителите на община Гърмен избират ДПС! На балотажа в неделя очакват победа с над 70 процента!

Публикувано

на

Огромна подкрепа делегират жителите на община Гърмен за кандидата за кмет издигнат от ДПС – Феим Иса. На балотажа в неделя очакват победа от над 70%!

След слуховете  за предизборната завера между Минка Капитанова и Ахмед Башев ден преди предстоящия балотажа за изборите за кмет в община Гърмен жителите на общината дават общ отпор на тази нежелана за тях коалиция. 70 % от хората в общината категорично заявяват, че не желаят да бъдат управлявани от този тандем, и ще подкрепят кандидата на ДПС и досегашен кмет на село Рибново – Феим Иса, сочи социологимн проичване на Топ Преса поръчано на соицологиченска агенция.
Недоволството на жителите на община Гърмен е свързано с факта, че тази т.н. „предизборна заигравка“ – Минка Капитанова / Башев рефлектира върху ДПС, което е неприемливо за хората от Гърмен предвид категоричната им подкрепа за партията.
„За нас това е предателство към ДПС – една европейска и либерална партия, към нас, като гасоподаватели, и избиратели и привърженици. Не приемаме да бъде подменен нашият вот и подкрепата ни за ДПС е категорична, което ще докажем на 03.11. и ясно ще покажем, че Феим Иса е нашият кмет.“
Подкрепата за него набира все повече сила в днешинят ден, коментират още хората от Гърмен! „Подкрепяме човекът, който не се отказа от партийната си принадлежност, от тези, които го издигат, и не подменя нашият вот“ казват още местните.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ