ЕКСКЛУЗИВНО! Задържаха Олег Милев в Гърмен след публикация в Топ Преса! Държавата победи изборната мафия в Гърмен! ВИДЕО

Държавата победи изборната мафия в Гърмен! Задържаха Олег Милев след публикацията в Топ Преса за купения вот! Както само и единствено информационна агенция www.toppresa.com, разкри преди часове, на хора с ментални проблеми, настанени в социалния дом на гърменското село Марчево, били раздадени по петдесет лева за да гласуват за скандалния кандидат Минка Капитанова.

Като доказателство жители на гърменско ни изпратиха видео клип, на който видимо жена с умствена изостаналост, признава че е взела лично петдесет лева от самата Минка, а за да се гласува за нея и предиборния и номер в бюлетината. В клипа става ясно че за да се гласува за Минка  – я притискал, обявения за предател от БСП – Гърмен – Олег Милев, който е директор на социалния дом в който живее жената от клипа. След като публикацията ни видя бял свят и беше прочетена от над 34 000 читатели, МВР се самосезира и задържа за разпит самия Милев. Към днешния час нямаме информация дали е освободен след разбип или ще му бъде наложено нещо по сериозно, но със съгорнест знаем че по случая ще има разследване. ОТ БСП – Гърмен категорично се отрекоха от него и неговите престъпни действия, заявявайки и декларирайки отново пред нас твърдата си подкрепа за кандидзадът на ДПС. Интерпретациите по темата ще са много уважаеми читателри, но истината е една – с купен вот нищо добро не ни чака. Държавата този път се справи отлично и с чиста съвест може да се каже, че изборната мафия вв гърменско беше побледена. Основен двигател на това беше активното гражданско общество. Хора свободни и независими снимаха, сигнализираха, информираха прокуратурата за всяка нередност и общество и държава пекършиха гръбнака на купения вот. Дано свободния и обедениден модел „Гърмен“ бъде пример за други общини!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене