Свържете се с нас

Политика

ЕКСКЛУЗИВНО! Задържаха Олег Милев в Гърмен след публикация в Топ Преса! Държавата победи изборната мафия в Гърмен! ВИДЕО

Публикувано

на

Държавата победи изборната мафия в Гърмен! Задържаха Олег Милев след публикацията в Топ Преса за купения вот! Както само и единствено информационна агенция www.toppresa.com, разкри преди часове, на хора с ментални проблеми, настанени в социалния дом на гърменското село Марчево, били раздадени по петдесет лева за да гласуват за скандалния кандидат Минка Капитанова.

Като доказателство жители на гърменско ни изпратиха видео клип, на който видимо жена с умствена изостаналост, признава че е взела лично петдесет лева от самата Минка, а за да се гласува за нея и предиборния и номер в бюлетината. В клипа става ясно че за да се гласува за Минка  – я притискал, обявения за предател от БСП – Гърмен – Олег Милев, който е директор на социалния дом в който живее жената от клипа. След като публикацията ни видя бял свят и беше прочетена от над 34 000 читатели, МВР се самосезира и задържа за разпит самия Милев. Към днешния час нямаме информация дали е освободен след разбип или ще му бъде наложено нещо по сериозно, но със съгорнест знаем че по случая ще има разследване. ОТ БСП – Гърмен категорично се отрекоха от него и неговите престъпни действия, заявявайки и декларирайки отново пред нас твърдата си подкрепа за кандидзадът на ДПС. Интерпретациите по темата ще са много уважаеми читателри, но истината е една – с купен вот нищо добро не ни чака. Държавата този път се справи отлично и с чиста съвест може да се каже, че изборната мафия вв гърменско беше побледена. Основен двигател на това беше активното гражданско общество. Хора свободни и независими снимаха, сигнализираха, информираха прокуратурата за всяка нередност и общество и държава пекършиха гръбнака на купения вот. Дано свободния и обедениден модел „Гърмен“ бъде пример за други общини!

коментара

Политика

Президентът Румен Радев: Повече от хилядолетие Зографският манастир отстоява българската вяра

Публикувано

на

Държавният глава удостои игумена на манастира архимандрит Амвросий с орден „Стара планина“ първа степен за неговите заслуги за укрепване на православното духовенство в Света гора и развитие на българо-гръцките отношения.

Архимандрит Амвросий е игумен от 1997 г. и има огромен принос за запазване на българския характер на манастира „Св. Великомъченик Георги Зограф“, обновяване на манастирския комплекс, опазване на културно-историческото наследство, развитието на манастирската библиотека и привличането на поклонници.

Манастирът има значима роля и за организирането, финансирането и обучението на българските деца в неделното училище в град Солун.

В тържественото отбелязване на празника на Зографския манастир участваха и Негово високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, представителят на правителството на Република Гърция за Света гора губернаторът Костис Димчас и стотици поклонници.

www.e-79.com

коментара

Продължете с четенето

Политика

Определени са кметските наместници в Община Банско

Публикувано

на

Екипът на кмета на община Банско вече е в пълен състав. Пряко избрани от съжителите им, в кметските кабинети влязоха Петър Галчев в гр. Добринище и Фаим Молла в с. Филипово. Общинският кмет Иван Кадев определи свои наместници в съставните на общината села.

В най –голямото село с наместник – с. Места с 225 жители, ще работи Елена Кюлева. В с. Кремен, където живеят 160 човека – наместник е ДИМИТЪР ЦУКОВ .

В останалите села на община Банско жителите са под 100, но и там кметът ще има свои представители. В с. Обидим – Мариана Парлапанова, в с. Осеново – Георги Чипилев и в най-малкото село – Гостун, където жителите са едва 30, наместник е Илия Белев. През следващите четири години те ще осъществяват връзката на хората от селата с общинската управа в Банско.

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ