Свържете се с нас

ВИДЕО

ИСТИНАТА ЛЪСВА В ТОП ПРЕСА В КАРТИНА И ЗВУК! Вижте как Минка Капитанова купува гласове… Ще я арестуват ли?

Публикувано

на

Топ Преса  е медията, която диктува събитията по време на изборите в Югозападна България и това се доказа безапелационно и категорично.

След като ние цяла нощ работихме, за нашите читатели и първи показахме извършените престъпления – купуване на гласове от Ахмед Башев, сега ви показваме в   картина и звук, как хора в неравностойно положение са принуждавани и им е плащано, за да гласуват с №5 за    Минка Капитанова в Гърмен.

Топ Преса публикува в своят канал в YouTube, преди минути потресаващ клип с жена с ментални проблеми, която живее в социалния дом в село Марчево. Жената признава пред своя съселянка, че е взела пари лично от Минка Капитанова, за да гласува за нея!

Топ Преса разполага с информация, че шефа на дома Олег Милев, които е от БСП върло и ожесточено раздава пари  и работи за Капитанова. Агитира хората живеещи под негова опека да гласуват с №5 за Минка.

Това е унижаващо и потресаващо! Раздавани са по 50 лв. лично от Минка Капитанова.

Топ Преса задава публично въпроса, не е ли логично сега и Минка   да бъде задържана, най-малкото за проверка?

Трябва да се установи дали е раздавала пари на хората с неравностойно положение.

Топ Преса е категорична, че купуването и продаването  на гласове в изборният ден, и като цяло е престъпление.

 Топ Преса е медията, която безпощадно ще громи тези, които  искат да подменят и купят вота на избирателите.

Всичко е пред вас уважаеми читатели…

Медията на народа показва истината…

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО!!!

 

коментара

ВИДЕО

Със 16 230 лв с благотворителна инициатива в Гоце Делчев, ще помогнат на онко болни жени

Публикувано

на

За девета поредна година в Гоце Делчев, сдружение „Хроника срещу рака“, проведоха благотворителен търг за набиране на средства, с които се подпомагат жени с ограничени финансови възможности от Гоце Делчев и региона страдащи от рак на гърдата. Със средствата, които се събират на традиционния благотворителен бал, до сега, около 500 жени вече са получили финансова помощ за преглед, лекарства и операции. Трогателна бе благодарността на Антоанета Дерменджиева, учител-пенсионер, която ползвала средствата предоставени й от сдружението за операция. „Ако не бяхте вие, сега аз сигурно нямаше да съм тук!“, каза Дерменджиева.

Трима доброволци бяха отличени за дългогодишната им активна дейност в подкрепа на жените с онко-заболвания от Гоце Делчев и региона. Честта да връчат грамотите на отличените бе предоставена на зам. кмета на община Гоце Делчев, Валери Сарандев, съветникът на община Сатовча, Зайра Ибишева и на кмета на община Гърмен, Феим Иса.

За тазгодишният търг, граждани, обществени организации, учебни заведения, предприемачи и граждани, предоставиха безвъзмездно за разиграване: кулинарни изкушения, произведения на изкуството от местни майстори, бутикови напитки и бижута. Всички артикули бяха разиграни и продадени. Общата сума която се набра на благотворителния търг, заедно с организираният благотворителен базар, томболата и финансови дарения е 16 230 лв. Тези средства ще бъдат предоставени от сдружението на жени с онко-заболявания което ще бъдат съгласувано с Дирекция „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ГОРЕЩ ВИДЕО АНАЛИЗ! Защо паднаха Камбитов и Икономов!

Публикувано

на

В своето предаване популяризирано във фейсбук и нашия ю туб канал, авторът ни Веселин Стамменов прави ударна и натурална дисекция на изборните резултати. В прав текст се назовават истини, които никъде другаде няма да ги чуете. Гледайте поредния епизод на предаването „Свободни думи“:

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ