Успех! Хаджидимовката Евдокия Попадинова се радва на тройно признание в САЩ

Хаджидимовката Евдокия Попадинова се радва на тройно признание в САЩ и е на път да сбъдне мечтата си за пробив в Страната на неограничените възможности. Трикратната носителка на приза „Футболистка номер 1 на България“ получи най-желаната награда, която досега й убягваше – „Играч на годината“ в женската конференция. Нашето момиче се яви на церемонията по награждаването с бляскав тоалет, с който обра комплиментите на вечерта.

Бившата нападателка на благоевградския „Спортика“ заслужи и място в идеалната 11-орка на колежанското първенство с 10-те си гола и 2 асистенции в 16 мача от началото на настоящия сезон. За най-добър защитник бе избрана нейната съотборничка в тима на Флорида Гълф Коуст Юнивърсити „Ийгълс“ Линдзи Патън, а наставникът им Джим Бланкеншип оглави класацията за най-добър треньор. Попадинова грабна още една престижна статуетка – за атлет на годината в университета с отличен успех на семестриалните изпити. Благодарение на нейния златен гол в продълженията орлиците спечелиха редовния сезон в Асун-конференцията и си осигуриха директно участие в полуфиналните плейофи в опит да се изстрелят към титлата в националния студентски шампионат отвъд Океана,пишеструмабг.

„Чувствам се благословена да взема тези награди. Огромни благодарности към моя отбор. Нека продължим напред, момичета“, написа в профила си в интернет Е. Попадинова, която е първата и единствена българка, играла във висшата английска лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене