Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 2 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

Денят ви ще бъде изпълнен с трудности и настроението ви никак не е добро. Това се дължи на домашни проблеми, които за момента мъчно ще разрешите. Ще ви разгневят някои от приятелите, чиито идеи за постигане на успех в тези проблеми са доста неприложими. Днес активността ви на работното място е намалена.

ТЕЛЕЦ

Доста ядове ще ви създадат професионалните проблеми днес, но трябва да знаете, че начинът за тяхното разрешение се крие само в спокойния подход. При повечето от вас проблемите са свързани с промени в службата. Не разговаряйте с работодателя си, защото контактите ви са обречени на неуспех.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците с големи усилия поддържат баланс в отношенията с околните. Но ако възникнат противоречия или в известна степен се чувствате незадоволени от отношението на другите към вас, не бива да го приемате присърце. При някои трудностите са и от финансов характер – ще ви бъде трудно да ги решите самостоятелно.

РАК

Много трудности възникват в събота пред вас и ще ви обезкуражат да действате по задачите за деня. Все пак не е лошо да потърсите съдействието на някого от вашите началници, или просто обясните, че се сблъсквате с непреодолими пречки. Много скоро ще имате възможността за делови напредък.

ЛЪВ

В събота родените под Лъв са енергични и действени, но не във всички случаи е така. Мнозина от вас все още се колебаят, но биха могли да направят известни стъпки по пътя към осъществяване на нов съюз или обединение. Вероятно днес няма да можете да постигнете напълно положителни резултати.

ДЕВА

Събота бележи нов развой за мнозина. През деня ще се сблъсквате с препятствия, които едва ли ще можете да отстраните днес. Проблеми от любовен характер. Внимавайте в интимните отношения – възможни са конфликти. Няма да се сблъскате с проблеми от финансов характер, но не предприемайте рискови операции.

ВЕЗНИ

Много от Везни днес ще пътуват, вероятно по делови проблеми, но вероятността да постигнете успех е почти нищожна. Не са малко и онези от вас, които имат домашни проблеми и на тази база възникват противоречия и гняв. Може би това е всичко, което определя настроението на всички под знака в събота.

СКОРПИОН

Днес вие сте в добро настроение, но никак не е изключено то през деня да се помрачи. Възникват проблеми в различни сфери на живота ви и те като че ли тотално обхващат целия ви ден. Става въпрос за финансови трудности, неприятности от професионален характер, липса на полезни контакти и неочаквани промени при някои.

СТРЕЛЕЦ

Събота се оказва труден ден за Стрелец, като с най-много неприятности ще се сблъскате в контактите си, които сега са по делови въпроси. Не е изключено мнозина от вас силно да се разгневят, в такива случаи гневът не е добър съветник. По същия начин са поставени и делата на бизнесмените – множество проблеми. Дори да се чувствате жертва на обстоятелствата, едно събитие ще промени всичко във вашия живот.

КОЗИРОГ

Основната причина за недоволството при родените под Козирог днес е психическото затормозяване, което в много случаи ви пречи за правилна преценка или правилни действия по делата. Повечето от вас са склонни към разбирателство, но много често съществуващите проблеми не позволяват да се стигне до такова. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

ВОДОЛЕЙ

Пътуване е характерно и за родените под Водолей, но тук съществуват два варианта, различаващи се по възможности един от друг. Ако пътувате във връзка с лични дела, вероятността да постигнете успех е голяма. Но по въпроси от делови и професионален характер следват разочарования, тъй като възникват нови.

РИБИ

Много от родените под Риби ще бъдат обезкуражени днес за действията си от сблъсъка с внезапно възникнали проблеми. Това ще накара мнозина от вас да пренебрегнат предстоящите задължения, но може би за момента това е най-доброто разрешение. На успехи можете да се надявате в контактите си през целия ден. Мнозина от вас ще осъществят полезни контакти, които ще дадат тласък на някаква важна дейност.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 14 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

В четвъртък Овните са с лошо самочувствие, но въпреки това няма да ви липсва енергия за работа и повечето от вас ще демонстрират силните си делови качества. Днес ще се срещнете с хора, готови да ви помогнат в реализацията. Някои от вас могат да постигнат и финансов успех, но при някои резултатите няма да бъдат задоволяващи.

ТЕЛЕЦ

За Телците четвъртък е добър ден, но ако се опитат да си служат с хитрост, ще загубят. Подобен метод на действие ще ви конфронтира с хората, които са се заели да ви подкрепят. Рискувате авторитета си. Денят е успешен за финансови придобивки, които ще постигнете чрез съдружни действия.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците четвъртък е изключително успешен ден. За мнозина това е начало на едно ново сътрудничество. При други от знака денят се свързва с финансов успех, уместна професионална изява и по-тясно сближаване с партньорите в бизнеса. Не се ангажирайте с преговори или друг вид делови разговори.

РАК

Четвъртък е един от печелившите дни за Раците. Най-често това е възможно по линия на обединяването и съвместните действия. Но под печеливш ден не бива да разбирате парични придобивки. Става въпрос за контакти, които предизвикват нови условия и създават реални условия за прогресивно развитие. Дайте си заслужена почивка.

ЛЪВ

Лошото настроение на Лъвовете ги подтиква към мрачни мисли. Някои дори ще го схващат като интуитивна намеса, но това не е вярно. Денят се определя като блестящ за мнозина от вас. Това означава пълен успех в личните или деловите ангажименти, за което не малък дял ще има вашата деятелност.

ДЕВА

Няма да имате професионални или бизнес проблеми и за повечето от Девите четвъртък носи успехи и положително развитие на делата. Не е без значение да следвате съвета на някого от хората, които работят във вашия бранш. Днес не бива да се заемате с чисто финансови дела, защото не е изключено да загубите.

ВЕЗНИ

Четвъртък ще донесе успех на Везните, само ако разчитат на личните си качества и на неотразимия си чар. Въпреки че мнозина от вас започват деня в състояние на лека агресивност, ще бъде хубаво, ако я потиснете и действате целенасочено до пълен успех. Така е сигурно, че денят ще донесе придобивки.

СКОРПИОН

За Скорпионите е много важно да намерят хора, с които да съгласуват усилията си за реализиране на деловите си планове. Добре е да помогнете, а не да се противопоставяте чрез бездействие. В професионалните дела е възможно да останете недоволни. Със същата сила може да се говори за хармония в интимните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Четвъртък е лишен от напрежение за Стрелците. Почти всички от вас лесно биха могли да реализират професионалните си дела или да постигнат някаква парична печалба. Делата във връзка с тях е добре предварително да уговорите. Денят носи успехи при осъществяване на нови делови контакти.

КОЗИРОГ

Активността на Козирозите е несравнима, във всички отношения четвъртък е превъзходен за вас. За едни от Козирог носи нова реализация. При други тя ще се осъществи чрез съвместителна дейност, а при трети е налице огромен шанс. Неприятно развитие е възможно само в домашните отношения. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

ВОДОЛЕЙ

Успехите на Водолеите се определят в три области – финансите, контактите и професионалните ангажименти. В бизнеса е необходимо да бъдете по-сговорчиви с партньорите си. В противен случай делата ви няма да пропаднат, но еквивалентът на вашата печалба ще бъде нисък. Възможно е да срещнете трудности. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

РИБИ

Щастлив четвъртък за Рибите, като успехът ви в професионалните дела, в бизнеса или в паричните придобивки ще бъде голям. Вредно е да се въздържате от негативни емоции, тъй като те водят до конфронтация. Хубаво е да обърнете внимание на контактите, те сега ще бъдат ползотворни и ще ви донесат успех. Приятни емоции обещават контактите, но внимавайте да не правите гафове. Забелязва се промяна, която засяга любовните ви дела. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 13 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

За мнозина от Овен сряда ще бъде напрегната и натоварена. Очертават се доста ангажименти и работа, като най-доброто за днес е да съгласувате действията си с някого. Тази препоръка касае най-вече службата и парите ви. Някои ще воюват за по-предни позиции или ще подпишат изгодни договори.

ТЕЛЕЦ

Видно е желанието ви за съгласие и хармония в общуването. Избрали сте верния подход за постигане на успех и реализация в сряда. Проблемите за повечето Телци са от финансово естество и в тази връзка предстои много работа. Ще се справите безупречно, но е хубаво да действате с нечия подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за Близнаците. Това не изключва многото работа и грижата за пари, но има успехи. При някои от вас доброто настроение и приятните емоции ще бъдат продиктувани от контакта с човек от чужбина. Служебно ще бъдете притеснени, но сте оправдани и перспективите тук са благоприятни.

РАК

Тежък ден, но с благоприятни оттенъци. Мнозина от Рак ще се чувстват разпънати между ангажименти, работа и задължения. Такова напрежение се свързва с активна дейност. Твърде добър се очертава служебният ден, но вероятно ще се наложи да взимате важно решение, от което зависи бъдещото ви професионално развитие.

ЛЪВ

Сряда е важен ден за Лъвовете от гледна точка на сдружените действия. Действително сте на доста силни позиции, но не е лошо да не се надценявате, като действате самостоятелно. Трудно разрешим е финансовият проблем днес. За разгръщане на професионалните възможности се нуждаете от нечия подкрепа.

ДЕВА

Девите са завладени от противоречиви настроения и в повечето случаи касаят взимането на важно решение. Вероятно има много неизвестност пред вас, но ако не действате своевременно, ситуацията се усложнява. Заредени сте с много сили и енергия, тъй че сряда се очертава успешна. Притеснени сте за работа, близки и приятели.

ВЕЗНИ

В сряда Везните се чувстват великолепно, а денят е прекрасен, особено за дамите. Ще се радвате на съгласие и хармония в любовта. Денят се характеризира с активен период от финансово естество, който определя важни събития и обстоятелства с решаващо за вас значение. В службата нарастват изискванията спрямо вас.

СКОРПИОН

Сряда не е труден ден за Скорпионите, въпреки това мнозина от вас са притеснени, налага се да направите преоценка на контактите си или на някои действия, свързани с реализирането на нова идея. Други от вас изглеждат по-спокойни, но това е привидно. Енергични сте и деловият живот ви спори.

СТРЕЛЕЦ

Мощен е изразът на Стрелците в сряда и едва ли ще възникнат трудности, които биха ви възпрепятствали. Става въпрос не само за лично усещане, но и за деловите ви възможности. Твърде благоприятно ще се развият вашите контакти с влиятелни хора. Ще получите желаната помощ за реализация на проектите си.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите е добре да отстъпят от традиционната си линия на поведение, като избягват да налагат лично мнение за действията на други хора. Направете анализ на досегашните си изяви, който ще подпомогне правилната ви ориентация. Разчитайте на контактите си, те ще бъдат ползотворни в сряда. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

ВОДОЛЕЙ

Притесненията на голяма част от Водолей са свързани с голямото количество работа, с което им предстои да се справят. При това тя е легнала изцяло върху вашите плещи и ще се наложи да положите немалко усилия. Днес ще съумеете положително да разрешите важни проблеми, касаещи документация и пари. Избягвайте конфликтите.

РИБИ

За Рибите сряда е успешен ден – гарантира материални придобивки и позитивно развитие на финансовите дела. Необходимо е да се съобразявате с хората, с които днес ще контактувате. Възможно е да възникнат противоречия, които трябва да се постараете незабавно да отстраните, тъй като задълбочаването им ще доведе до разногласия. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ