Балотажите в Гърменско са за ДПС! Очаква се убедителна победа и в Дъбница и другите села където ще има балотаж!

ДПС завръща позициите си в Гърменско, това сочат последните социологически проучвания преди вота в неделя. Според анализите на експертите, освен безепалеционна победа за кандидатът на ДПС – Феим Иса, за община Гърмен, прогнозите сочат че следващият кмет на село Дъбница в общината, село в което също ще има балотаж, е фаворитът на ДПС – Мустафа Мейзин. Финансов експерт, образован, диалогичен и с политически опит Мейзин е човекът, който ще обидини хората и ще превърне Дъбница в едно добро развито село, ще обърне лице и ръце към бизнеса и развитието на хората с които той живее, категорични са местните. Те и социолозите са кетогирични, че Мустафа Мейзин от ДПС, ще е следващият кмет на село Дъбница. Преди часове самия Мейзин излезе с обръщение към избирателите:

“ Уважаеми жители на Дъбница,
Благодаря ви за доверието и получените гласове в неделя. Вашата подкрепа ми дава сили и енергия да превъзмогна нечистите действия на опонентите и да ви уверя, че те няма да сломят духа ни, нито ще разколебаят вярата в доброто.
Благодаря за подкрепата на кандидатите за местна власт, които бяха до мен .С почит и към екипа, който работи с мен в предизборната кампания!
Визията, която ви представих за по-добър живот в село Дъбница, уверявам ви ще я реализираме с общи усилия, ще я допълваме заедно, ще я отстоявам последователно пред местния парламент и пред общинския кмет.
Разчитам на вашата мъдрост отново на 3 ноември с номер 55 в бюлетината за кмет на с.Дъбница!
С почит, Мустафа Мейзин“

Подобни на прогнозите и за другите села в община Гърмен където ще се проведат вторични избори за местна власт!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене