Илиан Личев  – управителят и съсобственик на „Рубин 08“ ООД: Д-р Камбитов не може насилствено да привлече инвеститори, това е отборна работа съвместно с ОбС – Благоевград!

Г-н Личев, как се почувствахте като разбрахте,  че Злата Ризова няма да бъде вече част от ОбС – Благоевград?

Осиротял. Толкова привикнах към г-ца Ризова ,че ще ми е много мъчно ако наистина не влезе в ОБС -Благоевград.

Ще ви зарадвам, не влиза в Общински съвет ние вече го написахме като новина! Възможно ли е да се спре с фалшивата истерия около „Рубин 08“ ООД. Нешо което незнайно защо тя бе превърнала в своя кауза?

Не е незнайно, тя е много хитра и бързо се ориентира в обстановката. Темата за въздуха е много актуална и болна в цял свят  и тя я подхвана в много точен момент, но не съобрази, че ние сме Био ЕЦ. Помисли си, че сме ТЕЦ който изгаря въглища и отпадъци, впоследствие разбра но вече беше набрала скорост и нямаше как да се откаже от думите си. Затова единственият начин беше да използва фотошоп и популизъм по темата, но нямаше как да не използва вече думата Био ЕЦ. В един момент тя си свърши работата и настрои хората срещу нас, но прекали с темата и тя се превърна в тема табу. Просто не избра точният момент когато трябваше да спре. Все пак хората в днешно време  бързо усещат, когато ги манипулират и използват за лично облагодетелстване.

Хората около нея, „опозицията“, които не успяха да станат кметове продължават като съветници в ОбС – Благоевград. Мислите ли, че те ще продължат атаките срещу вас и фирмата ви?

– Могат да продължат темата вярно е, но нещата вече няма да бъдат актуални. Тази тема си е само на Злата Ризова, тя си я откри и тя си я затри. Все пак ние 5 години слушахме лъжи без да вземем отношение по темата, но вече сме категорични, че хейтърство и популизъм няма да търпим повече, никой няма да трупа изкуствен рейтинг на наш гръб…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене