Свържете се с нас

ГЕРБ

Д-р Камбитов: Програмата ни за развитие на Благоевград е реална, вече изпълняваме приоритетите

Публикувано

на

Благодаря на всички, които подкрепиха кандидатурата ми за кмет и листата за общински съветници на ПП ГЕРБ. Ще помоля за подкрепата им за следващия тур, за да можем да завършим това, което сме започнали. То не е никак малко, каза по време на пресконференция д-р Атанас Камбитов. Той подчерта, че се правят анализи на постигнатите резултати и призова хората да излязат да гласуват, за да се минимализира контролираният вот по време на изборите в неделя.

„Ние нашите анализи сме ги направили, вижда се къде какво е правено, но не кметът и не общинските съветници са тези, които трябва да коментират има или няма купен вот“, коментира д-р Камбитов. Той добави, че води разговори с всички политически формации, деклариращи подкрепа. По време на срещата бе акцентирано и върху основните приоритети. „Това, което предлагаме е изграждане на Индустриалната зона, завършване на Регионалното депо, на проектите по градска среда, подлеза в квартал „Грамада”, целия интегриран градски транспорт. Неща, които за нас не са само планове, те в момента се изграждат. Ще говоря в цифри. За депото очакваме от държавата 6,8 милиона лева, за подлеза около 3 милиона лева, стойността на изградената ВиК мрежа в IV  микрорайон  е 1 050 000 лева“, каза д-р Камбитов. Той допълни, че се очаква финансиране от държавата в размер на  3,5 милиона лева и за 13 улици, на които ще бъде сменена подземната и надземна инфраструктура. „Дотук станаха 12 милиона, Индустриалната зона прогнозно ще е към 14-15 милиона лева на база декарите. Това са средства, които ние очакваме от държавата и от правителството да се финансират. В едната си част са разплатени от общината, защото тук става въпрос за мостово финансиране. Може би има опасност за реализирането на тези проекти. Не искам да звучи или Камбитов, или никой, но да не забравяме, че тези проекти са свързани със срокове. Това са много сериозни проекти, които решават основните проблеми на Благоевград“, каза още той.  На въпроси на журналисти, свързани обвинения от опоненти, д-р Камбитов коментира: „С модела „Камбитов” променихме облика на града, на кварталите със санираните блокове, да върнем онези олющени панелки ли…  Направихме депото с този модел, улици, басейни, спортни и детски площадки, Четвърти микрорайон, това ли да променим, да не го правим ли?“, попита риторично д-р Камбитов.  Той подчерта, че е очаквал в предизборната кампания да има дебат, на тема: „Как да се развива Благоевград?“ с конкретни идеи и предложения, но това не се е случило. „Платформите на останалите припокриват това, което ние предлагаме и това, което в момента ние изпълняваме. Очаквам подкрепата на хората и им благодаря за доверието“, допълни още д-р Камбитов.

 

коментара

ГЕРБ

Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание: Г-н Бръчков, продължавайте със смелите решения, никога не се предавайте пред трудностите!

Публикувано

на

На Тържествена сесия в Петрич новите Общински съветници, Кметовете на кметства и Кмета на Община Петрич г-н Димитър Бръчков положиха тържествена клетва и встъпиха в новия мандат 2019-2023 година.
В приветствието си от трибуната заявих, че за първи път след демократичните промени Петрич избра кмет от първи тур, с което петричани категорично заявихме подкрепата си към посоката на развитие на общината ни, зададена от г-н Бръчков и неговия екип през последните 4 години. Пожелах на кмета да продължава със смелите решения, да бъде твърд когато се налага и никога да не се предава пред трудностите. На общинските съветници пожелах думите от клетвата им да бъдат техен пътеводител през следващите 4 години, да бъдат близо до хората, да слушат проблемите им и да се опитват да ги разрешават.

Успешен и ползотворен мандат, колеги 🇧🇬
За Петрич !
За децата ни !

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Общинските съветници и кметове на кметства от ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент

Публикувано

на

Новоизбраните общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент. Политическата сила е представена от 9 общински съветници, които се заклеха да спазват Конституцията и законите на страната, във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите на община Перник и да работят за тяхното благоденствие. През този мандат групата общински съветници от ГЕРБ ще бъдат конструктивна опозиция и коректив на управляващата партия, като ще продължат да отстояват демократичните ценности, с каузи и конкретни десни политики в интерес на гражданите на община Перник.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ