Граничните полицаи от Гоце Делчев отново първенци в турнира по стрелба

main_b (2)

Отборът на полицаите от ГУП – Гоце Делчев заедно с началника им комисар Илия Сораджиев и тази година се поздрави с първото място на проведения турнир по стрелба по случай празника на МВР – 5-и юли. Второто място в оспорвания турнир завоюваха състезателите от Военен клуб, а на трето се класираха полицаите от РУП – Гоце Делчев.

снимки: личен архив

В индивидуалната стрелкова надпревара с точния си мерник и попадения в десетката за пореден път на първо място се класира полицай Ангел Цуков от РУП – Гоце Делчев. Второто място заслужи граничният полицай Васил Москов, а на трето място бе класиран емблематичният стрелец и любител на екстремните спортове Сергей Страшимиров от Клуба на офицерите и сержантите от запаса.

При много добра организация премина и тазгодишният турнир по стрелба в Гоце Делчев, който се организира по случай празника на Министерството на вътрешните работи.

Основен съдия на турнира бе Андон Пендичев от Военен клуб, като в комисията по отчитането на точните мерници се включиха и началниците на РУП – Гоце Делчев и ГПУ – Гоце Делчев – Костадин Ковачев и Илия Сораджиев.

Комисар Сораджиев поздрави отбора си и отправи лични и служебни благодарности към участниците. Флагчета и служебни благодарности получиха победителите и в индивидуалния турнир полицаите от РУП и ГУП – Ангел Циков и Васил Москов, както и доаенът Андрей Страшимиров.

Поради служебна ангажираност тази година от стрелковия полигон отсъстваше отборът на Противопожарна охрана, който също печели награди от провежданите традиционни турнири.

стрелба

стрелба 1

стрелба

стрелба

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене