Свържете се с нас

ВИДЕО

За „Сърцето на Хлебарката“….

Публикувано

на

Изборите минаха! Аутсайдерите са ясни! В Благоевград един такъв, който ръсна 600 000 лева за да докаже безрезултатно че е мъж, не може да приема поражението. Андон Тодоров – Дончо – в цялата му светлина. Топ Преса нито ще забрави нито ще прости, на него и неговите скрити и явни придворни, пиринското му бунтарство, което се опита да ни намаже с естествената му отровна фекална маса. Държим публично да заявим на правото черво, че ще бдим над него и бъдещето му и ще вадим всичко на показ, ако ще още двайсет сайта да направи и да ака с неговата лобовна авантюра с „Госпожица Клавиатура“. . Вслушайте се в текста на песента, уважаеми зрители и читатели! Най – вече да се вслуша този, който „се радва на неговата подкрепа“. Дончо вече е никой. Този няма от къде да изкара още 600 000 лева за да докаже че „политическите му мускули са естествени“. Зад него и пред него вече има само едно – минало. Какъвто и пост да му дадете, помнете – вкарвате си в къщата голяма ХЛЕБАРКА! След година две ще ака и върху Вас, защото на хлебарката това и е природата! Да се чувства поздравен проваления кандидат – кмет на Благоевград, големият губещ – Андон Тодоров и … това е само леко интро преди началото, предстои ни много работа в бъдещото управление на Благоевград, нали Дончо или бъдещ председател на ОБС или зам. кмет по строителството със „Сърцето на Хлебарката“….

"Сърцето на Хлебарката" – специален поздрав за един бивш със сърце на хлебарка!

Изборите минаха! Аутсайдерите са ясни! В Благоевград един такъв, който ръсна 600 000 лева за да докаже безрезултатно че е мъж, не може да приема поражението. Андон Тодоров – Дончо – в цялата му светлина. Топ Преса нито ще забрави нито ще прости, на него и неговите скрити и явни придворни, пиринското му бунтарство, което се опита да ни намаже с естествената му отровна фекална маса. Държим публично да заявим на правото черво, че ще бдим над него и бъдещето му и ще вадим всичко на показ, ако ще още двайсет сайта да направи и да ака с неговата лобовна авантюра с "Госпожица Клавиатура". . Вслушайте се в текста на песента, уважаеми зрители и читатели! Най – вече да се вслуша този, който "се радва на неговата подкрепа". Дончо вече е никой. Този няма от къде да изкара още 600 000 лева за да докаже че "политическите му мускули са естествени". Зад него и пред него вече има само едно – минало. Какъвто и пост да му дадете, помнете – вкарвате си в къщата голяма ХЛЕБАРКА! След година две ще ака и върху Вас, защото на хлебарката това и е природата! Да се чувства поздравен проваления кандидат – кмет на Благоевград, големият губещ – Андон Тодоров и … това е само леко интро преди началото, предстои ни много работа в бъдещото управление на Благоевград, нали Дончо или бъдещ председател на ОБС или зам. кмет по строителството със "Сърцето на Хлебарката"….

Публикувахте от Топ Преса в Четвъртък, 31 октомври 2019 г.

коментара

ВИДЕО

Със 16 230 лв с благотворителна инициатива в Гоце Делчев, ще помогнат на онко болни жени

Публикувано

на

За девета поредна година в Гоце Делчев, сдружение „Хроника срещу рака“, проведоха благотворителен търг за набиране на средства, с които се подпомагат жени с ограничени финансови възможности от Гоце Делчев и региона страдащи от рак на гърдата. Със средствата, които се събират на традиционния благотворителен бал, до сега, около 500 жени вече са получили финансова помощ за преглед, лекарства и операции. Трогателна бе благодарността на Антоанета Дерменджиева, учител-пенсионер, която ползвала средствата предоставени й от сдружението за операция. „Ако не бяхте вие, сега аз сигурно нямаше да съм тук!“, каза Дерменджиева.

Трима доброволци бяха отличени за дългогодишната им активна дейност в подкрепа на жените с онко-заболвания от Гоце Делчев и региона. Честта да връчат грамотите на отличените бе предоставена на зам. кмета на община Гоце Делчев, Валери Сарандев, съветникът на община Сатовча, Зайра Ибишева и на кмета на община Гърмен, Феим Иса.

За тазгодишният търг, граждани, обществени организации, учебни заведения, предприемачи и граждани, предоставиха безвъзмездно за разиграване: кулинарни изкушения, произведения на изкуството от местни майстори, бутикови напитки и бижута. Всички артикули бяха разиграни и продадени. Общата сума която се набра на благотворителния търг, заедно с организираният благотворителен базар, томболата и финансови дарения е 16 230 лв. Тези средства ще бъдат предоставени от сдружението на жени с онко-заболявания което ще бъдат съгласувано с Дирекция „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ГОРЕЩ ВИДЕО АНАЛИЗ! Защо паднаха Камбитов и Икономов!

Публикувано

на

В своето предаване популяризирано във фейсбук и нашия ю туб канал, авторът ни Веселин Стамменов прави ударна и натурална дисекция на изборните резултати. В прав текст се назовават истини, които никъде другаде няма да ги чуете. Гледайте поредния епизод на предаването „Свободни думи“:

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ