При масирана полицейска акция откриха и иззеха наркотични вещества от жилища

В хода на  проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества  полицейски служители са открили и иззели от жилища в Гоце Делчев и Петрич както и при обиск на 23 годишен младеж от Брежани наркотици.

Вчера около 09:30 часа, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, след  извършена проверка в жилище в града, обитавано от 39-годишна жена от Гоце Делчев са намерени и иззети: полиетиленов плик със суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис с тегло около 12,61 грама и две електронни везни. Със заповед за задържане до 24 часа е задържана 39-годишната жена.  По случая е образувано досъдебно производство.

Също вчера по време на полицейската акция  в Петрич,  полицейски служители на РУ-Петрич, след извършена проверка на жилище, обитавано от 18-годишен младеж от Петрич,  са намерени около 3 бр. найлонови пакетчета, съдържащи бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест, същото е реагирало положително на кокаин с общо тегло около 1,6 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

В сряда около 01:00 часа в района на ул.“Р.Даскалов“ в Благоевград, полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, след извършена проверка на 23-годишен младеж от Брежани, общ.Симитли са намерили и иззели около 0,1 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Уведомена  е Районна прокуратура-Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене