Свържете се с нас

Интервюта

Иван Милин-Милиното – ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ТОП ПРЕСА: От участието ми във „Фермата: Нов свят“ научих, че хората са много лицемерни, гадни и злобни!

Публикувано

на

Дами и господа, за нас е чест и удоволствие, че ви срещаме с Иван Милин след излизането му от „Фермата: Нов свят“. Ние сме първата медия, която разговаря с него. Иван Милин е човек, който ние познаваме не само от „Фермата“. Правили сме  благотворителна кампания по негова идея. Познаваме го какъв човек е, въпреки начина, заради който напусна предаването. Много хора скочиха срещу Иван Милин, че той е олицетворение на лошият мъж, който бие жената. Едва ли не той бие жени всеки ден. Нека да започнем първо с това как се чувстваш навън?

– Чувствам се добре. Спокоен. Хареса ми как съм се представил, защото хората гледат само част от нещата, които БТВ иска да покаже. Не е какво точно се е случило. Аз бях провокиран от нея. Според мен шоуто я накара да ме провокира. Аз още не я бях ударил и тя се извика: „продукция, продукция“. Все едно знае какво ще се случи. Заучени фрази.

Наистина ли ти си промени мнението затова, че не всеки гей е мръсен педераст?

– Да. Това момче е по-достойно от голяма част от моите съотборници.

Ти имаш ли негативно отношение към гейовете?

– Да. Аз съм много против тях. Но на него не му личи. Той е и пич, и не афишира навсякъде за себе си какъв е. Не показваше нищо. Не правеше интриги. Не е типичния гей.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

Интервюта

Мария Иванова с първа самостоятелна изложба!

Публикувано

на

Мария Иванова е от град Гоце Делчев, икономист-счетоводител, което според нея е скучна професия и за това  рисуването й дава свободата да разчупва стереотипите, да изобразява красотата на света след като разкъсаме ограниченията, които сами си налагаме. Припомняме, че миналата година художничката участва с две картини: „Свобода” и „Блясък” в общата художествена изложба в Благоевград по повод 24 май. Сага първо в Топ Преса, та разказва за първа си самостоятелна изложба! 

Представи се на нашите многобройни читатели…

– Здравейте. Казвам се Мария Иванова. Занимавам се с рисуване още от дете. Учила съм малко в художествено училище. Но всъщност това остана мое хоби. Занимавам се с много неща и това е едно от тях.

Хоби, но сега имаш изложба?

– Да. Предстои ми първата самостоятелна изложба в гр. Симитли в събота 16 ноември.

Тя какво представлява. Какво ще има в нея?

– Нарекла съм я „Светлосенки“. Искам да изобразя вечната битка между доброто и злото като естествено наблягам на доброто. Всяка една от картините носи своето послание, което искам да предам на хората.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

БСП

Ваня Маникатева, член на Националния съвет на БСП и Областен председател на Младежкото обединение в БСП: Инж. Румен Томов ще управлява Благоевград с подкрепата на съгражданите си

Публикувано

на

Ваня, благодариш на всички, които са гласували за Румен Томов. Пишеш във фейсбук статус, че можем да променим живота и съдбата си. Как очакваш да стане това?
– Да, благодаря на 18 700 наши съграждани, които подкрепиха инж. Румен Томов и нашата програма за прозрачно и честно управление на община Благоевград. Наистина мисля, че ще променим живота и града си към по-добро. Ние, младите в БСП искаме да върнем младите хора в родния им град с конкретни мерки: намаляване на бюрокрацията и корупцията, онлайн услуги от общината, подкрепа за малките бизнеси, за местните производства, програма за стартъпи, младежко участие в управлението, експертен икономически съвет към общината.  От ден първи ще работим за повишаване на доходите и достоен живот. Инж. Румен Томов получи категоричен мандат от своите съграждани за това. Това е отговорност.

БСП бе първата партия, която подкрепи Томов. След това подкрепа дадоха и всички неуспели кандидат кметове на първи тур. Сега очаквате ли да поискат и те парче от баницата?

– Нашият кмет получи подкрепата на почти всички политически сили в града за балотажа. Обърнахте ли внимание, че тя дойде като призив да се гласува срещу модела „Камбитов“? Разказаха се детайли за конкретните корупционни схеми на този модел и призивът беше да го спрем. Благодаря за това на всички политически сили, това е истинското гражданско обединение срещу корупцията! Така че, експертизата на всички политически и граждански организации е добре дошла в нашата борба за „чист“ от мафията и приветлив към гражданите си Благоевград. Чакаме и конкретни сигнали, за да ги проверим…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ